Kardeşlerim Dizisi ve Savaşçı Dizisi Reyting Savaşı Başlıyor! Kardeşlerim Dizisi Zor Durumda!

Kardeşlerim Dizisi ve Savaşçı Dizisi Reyting Savaşı Başlıyor! Kardeşlerim Dizisi Zor Durumda!

Kardeşlerim dizisinden üzücü haber gelebilir. Savaşçı dizisinin yayınlanması Kardeşlerim dizisiyle aynı güne alınınca dengeler değişti. Resmen Savaşçı ve Kardeşlerim reyting savaşı başlıyor. Bakalım kim kazanacak.

Kardeşlerim dizisi son zamanlarda gerek senaryo gerekse oyunculuklarıyla ön planda. Reytingleri yükselmeye seyircileri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Fakat öyle bir gelişme oldu ki bakalım kim kazanacak.

Kardeşlerim Dizisi Ne Yapacak?

Kardeşlerim dizisi son zamanlarda bir çok dizisinin final yapması ve kendi senaryosundan dolayı ön plana çıkmayı başardı. Duygusal konusuyla ve oyunculuklarıyla gündeme oturdu. Yeni gelen Savaşçı dizisiyle bakalım ne olacak. İki dizide Cumartesi akşamı yayında olacak büyük reyting savaşı asıl şimdi başlıyor.

Savaşçı ve Kardeşlerim Aynı Gün!

Savaşçı dizisi uzun zamandır bekleniyordu. Sürekli tarih verilmemesi ve devamlı ertelenmesinden dolayı hayranları bu duruma çok tepkili oldu. FOX TV son yapış olduğu açıklamada Savaşçı dizisini 1 hafta erken yayına aldı. Belirli bir hayran kitlesi olan dizi Kardeşlerim dizisiyle aynı gün yayınlanacak.

Reyting Savaşı Başlıyor!

Kardeşlerim ve Savaşçı dizisi aynı gün yayınlanmasından rahatsız olan hayranlar mevcut. Savaşçı dizisinin pazar günü yayınlanmasını istemişlerdi. FOX TV'nin kararı site cumartesi gününden yana oldu. Bu durum karşısında Savaşçı ve Kardeşlerim dizisinin reyting  savaşını başlatmış oldu. Bakalım bu savaşı kim kazanacak. Yeni başlayan duygusal konu içeren Kardeşlerim dizisi mi yoksa uzun zamandır  yayında olan yeni sezonla herkesin beklediği Savaşçı dizisi mi?