Kardeşlerim Dizisi Oyuncusuna İzleyiciden Büyük Tepki Geldi! ATV Açıklama Yaptı..

Kardeşlerim Dizisi Oyuncusuna İzleyiciden Büyük Tepki Geldi! ATV Açıklama Yaptı..

ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting olarak istenilen başarıya ulaştı. İzleyicileri her hafta içine çeken dizinin yeni bölüm detayları da belli oldu. Tüm kişiler kategorisinde reytinglerde birinci olan Gönül Dağı dizisine kafa tutan Kardeşlerim dizisi ikinci sıraya yerleşti. İşte detaylar...

Tüm kategorilerde Gönül Dağı dizisinin ardından gelen Kardeşlerim dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizide hem genç hem de tecrübeli oyuncuların bulunması reytingleri bir hayli etkiledi. Dizinin senaristleri ise her hafta izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İzleyicilerin en çok merak ettiği konu ise Akif’e ne olacağı sorusu oldu.

Kardeşlerim dizisinin Akif'ine ne olacak?

Akif karakteri bu zamana kadar yaptığı Entrikalar sayesinde Kardeşlerim dizisinin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Celil Nalçakan’ın  hayat verdiği Akif karakteri her hafta izleyiciyi daha da meraka düşürüyor. Nebahat ile Suzan’ın Akif’i bitirmek için çabalaması izleyicileri bir hayli sevindirdi. İki kadının başarılı olmasını umut eden dizi severler, Akif'in bir an önce cezasını bulmasını istiyor.

Dizi severlerden Akif'e tepki üstüne tepki geldi

Kardeşlerim dizisinin kemik izleyici kitlesi Akif karakterinin yenik düşmesini beklerken bir yandan da Celil Nalçakan’ın çok iyi performans sergilediğini söylüyor. Çok başarılı bir performans ortaya koyan Yetenekli oyuncu kısa sürede kariyerinde çok önemli bir adım attı. Fakat Kardeşlerim dizisinde Akif yüzünden bedelleri ödeyen kişilerin olması izleyiciyi de bir hayli üzdü. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise merak söz konusu oldu. Kardeşlerim dizisi 30 Ekim Cumartesi akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.