Kardeşlerim Dizisi Oyuncusu Öldü! Kardeşlerim Dizi Seti Karıştı..

Kardeşlerim Dizisi Oyuncusu Öldü! Kardeşlerim Dizi Seti Karıştı..

Kadir'in ölümü ile geçtiğimiz hafta sarsılan kardeşlerim dizisinde her şey allak bullak oldu. Dizi severler Kadir'in gidişine inanamazken Kardeşlerim dizisinde şimdi ne olacağı da merak söz konusu oldu. Eren kardeşler bir defa daha kimsesiz kalmanın acısını Yaşar. İşte haberin tüm detayları...

Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan Kardeşlerim dizisinde yeni bölümünde işler daha da karışıyor. Dramdan uzaklaşan dizi şimdi tekrardan dram sahneleri ile ekranlara gelecek. Kardeşlerim dizisi aşk ilişkisine yoğunlaşarak izleyiciler tarafından da eleştiriler almıştı. Eren kardeşlerin en büyüğü olan Kadir’in ölümü Ömer Asiye ve Emel'i altüst etti. Bu esnada abilerinin ölmesinin ardından Eren kardeşlerin nasıl bir çıkar yol arayacağı da merak söz konusu oldu. Abilerinin ölümünün ardından birbirlerine kenetlenen Eren kardeşler, katili bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Eren kardeşler ayakta kalmakta zorlanıyor

Eren kardeşleri Kadir'in ölümü ile daha zor günler bekliyor. İzleyici önümüzdeki günlerde Kardeşlerim dizisinde neler olacağını merak ediyor. Cumartesi günü ekranlara gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir'in ölümü gündeme damga vurdu. Asiye ise evi geçindirebilmek için mücadele veriyor. Ardından Ömer de Oğulcan ile birlikte abisinin katilini bulmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Orhan’a okulda karşılayan büyük sürpriz ise Aybike ve Berk arasında gerilime neden oluyor. Akif, Kaan ile birlikte olanların üstünü örtmek için çabalıyor. Eren kardeşler abilerini kaybetmenin acısıyla sarsılırken ayakta kalmak için birbirini tutmak zorunda kalıyorlar.

Kardeşlerim dizisine yeni oyuncular dahil oluyor!

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde yine heyecanlı sahneler ekranlara gelecek. Eren kardeşler acılarını kalplerini gömük mücadele vermeye devam edecek. Dizi severler ise özledikleri drama bu bölüm ile tekrardan kavuşacak. Kardeşlerim dizisinin gidişatını değiştirecek iki yeni karakter ise kadroya dahil olacak. Alınan bilgiler neticesinde Elif Ulusoy ve Nilsu Yılmaz Kardeşlerim dizisi dahil oluyor. İki karakterin de Kardeşlerim dizisine yeni bir heyecan getirmesi bekleniyor. 27 Kasım Cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.