Kardeşlerim Dizisi Bir Ayrılık Daha Yaşıyor! Kardeşlerim Dizisine Final Yolu Gözüktü!

Kardeşlerim Dizisi Bir Ayrılık Daha Yaşıyor! Kardeşlerim Dizisine Final Yolu Gözüktü!

Yayınlandığı günden bugüne dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim dizisi ayrılık rüzgarları ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Melisa ve Kadir'in ardından bir isim daha Kardeşlerim dizisi ile yollarını ayırıyor. Dizide flaş gelişmelerin yaşanması ise izleyicileri derinden sarstı. İşte haberin tüm detayları...

Halit Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kardeşlerim dizisi ikinci sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dramatik hikayesi ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim dizisi anne ve babasının ölümünden sonra ayakları üzerinde kalan kardeşleri anlatıyor. Kardeşleri için mücadele veren Kadir'in ardından ise tüm hesaplar değişiyor. İçinden çıkılmaz bir hal alan hayatlarına karşılık Asiye, Ömer ve Emel için her şey değişecek. Melisa ve Kadir'in ayrılığının ardından Kardeşlerim dizisi bir ayrılık haberi ile daha gündeme geldi. Damlasu İkizoğlu ve Halit Özgür Sarı’nın ardından bir isim daha kadroya veda etme kararı aldı.

Kardeşlerim dizisi bir ayrılık haberi ile daha sarsıldı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi dramatik hikayesi ile herkesi derinden sarstı. Anne ve babasının Akif atakul yüzünden öldüğü gerçeğini öğrenemeyen kardeşler bir şok daha yaşıyor. Ardından abileri Kadir’i toprağa veren kardeşler gittikçe zorlaşan bir hayat ile baş etmeye devam ediyor. Abisinin katilini bulmak için mücadele veren Ömer Asiye’nin güçsüzlüğü karşısında yıkıldı. Melisa ve Kadir’in kadrodan ayrılmasının ardından diziden bir ayrılık haberi daha geldi.

Akif Atakul diziye veda ediyor!

Melisa, motosikleti ile ters dönen kişinin sevgilisi Kadir olduğunu gördü. Taklalar atan kişinin Kadir olduğunu gören Melisa adeta aklını kaybetti. 1 sanık ise videoya çekerek Akif'in oyununa geldi. Akif Atakul ise kızı Melisa’yı kurtarmak için ardı ardına hamleler yaptı. Ardından Kadir ve Melisa ile birlikte Akif rolüne hayat veren celil Nalçakan'ın da diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Kadir rolünü hayat veren Halit Özgür sarı ve Melisa rolü ile bilinen Damlasu İkizoğlu’nun ardından Melisa’nın babası Akif de kadrodan ayrılıyor. Celil Nalçakan'ın Kardeşlerim dizisine veda edeceği konuşuluyor. 4 Aralık Cumartesi günü Kardeşlerim dizisi ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin fragmanında Şengül’ün aldığı telefonda Kadir'in videosunu bulması Akif'i kıstırıyor. Kadir’e çarpan kişinin Melisa olduğunu öğrenen Şengül ise büyük bir şoka giriyor. Akif Atakul’un bu sahnenin ardından diziye veda edeceği söyleniyor.