Kardeşlerim Dizisi Başrol Oyuncusu Neden Veda Ettiği Ortaya Çıktı! Kardeşlerim Dizisi Final mi Yapacak?

Kardeşlerim Dizisi Başrol Oyuncusu Neden Veda Ettiği Ortaya Çıktı! Kardeşlerim Dizisi Final mi Yapacak?

Yetenekli oyuncu Halit Özgür Sarı son yıllarda öne çıkarak yeteneğini ispat etti. 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açan yetenekli oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Ekonomi bölümünde eğitimini tamamladı. Bunun ardından oyunculuğa merak salan yetenekli oyuncu Halit Özgür Sarı, eğitimini alarak dizi setini 2018 yılında atıldı. İşte haberin tüm detayları..

Diriliş Ertuğrul isimli dizide ki Süleyman Alp karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı yardımcı oyuncu olarak setlerde görüldü. Bunun ardından kısa sürede kariyerinde büyük bir çıkış yakalamayı başardı. Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Şampiyon isimli dizide Kerem karakterine hayat verdi. Yeteneği ile çok beğenilen oyuncu birçok yapımdan teklif alarak yoluna emin adımlarla devam etme kararı aldı. Kırmızı Oda isimli dizideki Murat performansı ile de dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu ardından Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu olarak kadroya dahil oldu. Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı en başından bu yana aldığı projeye veda etme kararı aldı.

Halit Özgür Sarı, kadroya veda ediyor

Yapımcılarının gözdesi olan Halit Özgür Sarı gündeme bomba gibi düştü. Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren yetenekli oyuncu kadroya neden veda ettiği şimdiden merak söz konusu oldu. Bunun dışında dizi severler Kadir karakterinin diziden nasıl ayrılacağını da merak ediyor. Bu konu hakkındaki sırf perde aralansa da dizi severler Halit Özgür Sarının kadrodan ayrılması istemiyor.

Halit Özgür Sarı’nın hikâyeden nasıl ayrılacağı ortaya çıktı

Akif'in babasının katili olduğunu öğrenen Kadir hesap sormak için harekete geçer. Bunun ardından motosikleti ile birlikte giderken bir araca çarparak kaza yapar. Kardeşlerim dizisi 20 Kasım Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Dizinin 29. bölümünden yayınlanan fragmanı ise Kadir karakterinin öleceğini yönelik bilgiler verdi. Kardeşlerim dizisinin izleyicileri ise Halit Özgür Sarı’nın neden diziye veda ettiğini merak ediyor. Birtakım iddialar yetenekli oyuncunun yeni projelerden teklifler aldığını yakında sürpriz bir rolle ekranlara tekrardan döneceğini söylüyor. Fakat yine de kardeşlerim dizi severleri oyuncunun projeden ayrılmasından dolayı üzgün olduklarını dile getirdi. Bunun nedenini merak eden Kardeşlerim dizi severleri Kadir karakterinin hikâyede yer alması gerektiğini düşünüyor.