Kanunsuz Topraklar Setinde Büyük Skandal! Kanunsuz Topraklar Erken Final mi Yapacak?

Kanunsuz Topraklar Setinde Büyük Skandal! Kanunsuz Topraklar Erken Final mi Yapacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayan Esra Bilgiç, Halime Hatun karakteri ile ön plana çıkmıştı. Şu an ise Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol olan Esra Bilgiç hakkında çıkan İddia herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları...

Seneler önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine hayat veren Esra Bilgiç çok geniş hayran kitlesine ulaştı. Şu an ise ünlü oyuncu hakkında çıkan İddia herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ramo dizisinde de baş rol alan Esra Bilgiç, Sibel karakteri ile çok tutuldu. Şu an ise yetenekli oyuncu Esra Bilgiç Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem karakterine hayat veriyor. Alınan bilgiler neticesinde Esra Bilgiç'in sette olay çıkardığı iddia edildi.

Esra Bilgiç hakkındaki şok iddia!

2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakteri ile ön plana çıkan yetenekli oyuncu geniş hayran kitlesine sahip oldu. 29 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinde sergilediği performansı ile de ön plana çıkmayı başardı. Bunun dışında Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile baş rol alan Esra Bilgiç kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmandı. Yer aldığı dizilerde sergilediği başarılı performansları ile çok tutulan Esra Bilgiç hakkında çıkan İddia herkesi şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncunun sette kaprisli tavırlarından herkesin şikayetçi olduğu iddia ediliyor.

Sette Esra Bilgiç kaprisi!

Kanunsuz Topraklar dizisinde sergilediği başarılı performans ile ön plana çıkan Esra Bilgiç hakkında çıkan İddia sosyal medyaya bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Pakistan'a giden 29 yaşındaki Esra Bilgiç, gündemi sarstı. Alınan bilgiler neticesinde Pakistan markasının reklam yüzü olmayı kabul eden yetenekli oyuncu Esra Bilgiç'in sette kaprisleri ile çalışanları çileden çıkardı iddia ediliyor. 5 gün süren çekimlerde Esra Bilgiç'in çok fazla kapris yaptığı söyleniyor.

Hatta kapris dışında yetenekli oyuncunun sette olay çıkardığı da iddia edildi. Ortaya atılan iddialara göre kendine özel karavan isteyen Esra Bilgiç ardından vitamin istedi. Gelen vitaminin marka olmamasından dolayı sete çıkmadığı iddia edilen Esra Bilgiç'in tüm set çalışanlarını da soğukta beklettiği söyleniyor.