Kanunsuz Topraklar Final Yapmasını Bekleyenler Şokta! Kurtlar Vadisinden Önemli Transfer Gerçekleşti!

Kanunsuz Topraklar Final Yapmasını Bekleyenler Şokta! Kurtlar Vadisinden Önemli Transfer Gerçekleşti!

Fox TV'de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar'a bir oyuncu daha katıldı. Merakla beklenen oyuncu kadrosunda Başak Parlak'tan sonra kimin geldiği belli oldu. Gözler onun üzerindeydi. Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularından birinin diziye katıldığı haberi geldi. Peki hangi oyuncu Fox TV dizisinde oynayacak?

Fox TV'nin gözde dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar, oyuncu transferlerine vakit kaybetmeden devam ediyor. Son olarak diziye katılacak ünlü oyuncu şok etti. Böylelikle oyuncu kadrosu daha da zenginleşmiş oldu. Başak Parlak gelişmesinden sonra dizinin başrol oyuncuları değişmişti. Şimdi ise daha da farklı gelişmeler yaşanacak. Diziye Kurtlar Vadisi oyuncusunun katıldığı öğrenildi. Hangi isimin ekranlarda gözükeceği merak konusu oldu.

Sinan Albayrak Diziye Katıldı!

Sinan Albayrak'ın Kanunsuz Topraklar'da oynayacağı açıklandı. Dizideki karakterinin ise Göksel Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Karakteri için tüm hazırlıkları tamamladığı ifade ediliyor. Yeni bölümle birlikte ekran karşısında kendisini de seyredeceğiz. Dizideki olaylar git gide derinleşmekte. Haliyle hikayenin devamı için yeni oyuncular şart hale geldi.

Kurtlar Vadisi'nde de Oynuyordu

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Sadık karakteri ile ekranlardaydı. Dolayısıyla o zamanların efsane kadrosundan kalma bir oyuncunun Kanunsuz Topraklar'a katılması sevindirdi. Fox TV'nin yükselen dizisine ilişkin başka oyuncu transferi yapılacak mı yakında öğreneceğiz.