Kanunsuz Topraklar Dizisinin Yayın Günü ve Saati Değişti!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Yayın Günü ve Saati Değişti!

Kanunsuz Topraklar izleyicilerine üzücü haber verildi. Dizinin yayın gününde şok bir değişiklik yapılacak. Üstelik bu değişiklik bir yandan final riskini de barındırıyor. Fox TV'de ekrana gelen dizide reytingler bir türlü yükselmedi. 9 bölümdür ekranda olan Kanunsuz Topraklar final mi yapacak? Dizinin yeni yayın günü ortaya çıktı mı?

Dizi 9 bölümdür ekranlardaki macerasını sürdürüyor. Kanunsuz Topraklar'ın reyting performansı eskisi kadar beğenilmese de hikayesi ve oyuncu kadrosu ile elinden gelenin en iyisini yaptığını söylemeliyiz. Fakat izlenme oranlarına olumlu şekilde tam anlamıyla yansıyamadığını da görüyoruz. Diziyle ilgili önemli bir karar alındı. Çeşitli iddialara göre Kanunsuz Topraklar'ın yayın günü değişecek. Normalde Çarşamba günleri ekrana gelen dizinin artık ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Kanunsuz Topraklar Yayın Günü Değişti mi?

Dizinin yayın günü henüz değişmedi. Ancak Çarşamba günü ekrana gelen dizinin önümüzdeki haftalarda farklı bir günde yayınlanma ihtimali yüksek. Bunun yapılma amacı ise reytinglerin artmasını sağlamak. Eğer reytingler beklentileri karşılamamaya devam ederse ne yazık ki seyircilere kötü haber verilecek.

Dizi Final Yapabilir

Yayın günü hamlesi işe yaramaz ve reytingler düşük gelirse final kararı açıklanacak. Şimdilik Fox TV dizisinde herhangi bir gelişme yaşanmadı. Başrolde oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in oyunculukları sosyal medyada bir süre konuşulmuştu. Dizinin hayranları bu ayrılığın yaşanmasını istemiyor. Final kararının önümüzdeki haftalarda verilmesi beklenmekte. Eğer final yapılır ise 15. bölümde dizi son bölümünü yayınlayacak.