Kanunsuz Topraklar Dizisinin Senaryosu Değişti! Kanunsuz Topraklar Dizisi Yapımcısı Açıkladı

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Senaryosu Değişti! Kanunsuz Topraklar Dizisi Yapımcısı Açıkladı

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi 8. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Kanunsuz Topraklar dizisi 24 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 de FOX TV ekranlarında 8. bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. İşte haberin tüm detayları...

Ekranlara geldiği günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip olan Kanunsuz Topraklar dizisi birtakım değişiklikler yaparak tekrardan reytinglerde başarı sağlamaya çalıştı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise izleyiciler tarafından merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kanunsuz Topraklar dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise ortaya çıktı.

Gülfem ve Ali Gelik karşı karşıya geldi

Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik Paşazade, yeni bir karar alarak jandarmaya teslim oldu. Gülfem ise olanları anlatmak için Davut'un yanına gitti. Gördüğü manzara karşısında şok yaşayan Gülfem ne yapacağını bilemedi. Bunun ardından Ali Gelik, Maden Mahallesi'nde yaşadığı hezimetin acısını Celal ve Fatma Ana’ya eziyet ederek çıkarır. Gülfem, Ali Gelik'in karşısına dikilir. Tüm nefretini kusan Gülfem içinde ne varsa söyler. Gülfem’in sözleri karşısında paramparça olan Ali Gelik, ne yapacağını bilemez.

Davut ve Gülfem Paşazade madenciliği için el ele verir

Ali Gelik annesinin yanına Bolu’ya gider. Bunun ardından acımasız karakterinin altında yatan gerçekler ise bir bir su yüzüne çıkar. Malik Bey’in yokluğunun ardından madenin başına Gülfem geçer. Zor şartlar altında çalışmaya devam eden Gülfem, madenciler tarafından hiç de hoş karşılanmaz. Fakat yanında Davut’un olması Gülfem’e güven verir. Davut, Gülfem'i yalnız bırakmayarak yaşadığı her zorluk karşısında onun elinden tutmaya devam eder. Zor günler yaşayan Paşazade madenciliği tekrardan toparlanma aşamasına gider. Ali Gelik Paşazade madenciliğine ele geçirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Davut ve Gülfem ise buna karşı nefes nefese savaşmaya koyulur. Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam saat 20.00 de FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.