Kanunsuz Topraklar Dizisinin Neden Yayınlanmadığı Belli Oldu!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Neden Yayınlanmadığı Belli Oldu!

Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bu hafta 7. bölümü ile yayınlanacağı öğrenen dizide bazı değişiklikler yapıldı. Diziden kimin ayrıldığı merak ediliyor. Reyting kaybı yaşaması nedeniyle dizinin yenilendiği vurgulandı. Peki dizi neden yoktu? İşte Kanunsuz Topraklar'da yaşananlar...

Kanunsuz Topraklar dizisinde şu ana kadar 6 bölüm yayınlandı. Fox TV'de ekrana gelen dizi oldukça sevilmişe benziyor. Ancak ufak bir reyting kaybı yaşadığı için izleyiciler dizinin final yapacağını düşünmeye başladı. Fox TV'de bu konuda oldukça net kararlar veren bir kanal olduğu için dizideki bazı şeylerin değiştiğini gördük. Geçtiğimiz hafta ekrana gelmeyen yapımla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin neden yayınlanmadığını bu sefer anladık.

Kanunsuz Topraklar Dizisi Neden Yok?

Dizinin senarist ve yönetmen değişikliğinden ötürü ekrana gelmediği öğrenildi. Bu değişiklik nedeniyle yeni isimlerin diziye dair çeşitli değişiklikler yapacağı tahmin ediliyor. Üstelik ekrana gelen yapımdaki bazı gelişmeler izleyicilerin dikkatini çekebilir. Aniden diziye katılan yönetmen ve senaristin kim olduğu da merak edildi.

Dizinin Yeni Yönetmen ve Senaristi

Kanunsuz Topraklar'da yeni yönetmenin Cevdet Mercan olduğu açıklandı. Görevi Faruk Teber'den devralan yönetmenin nasıl bir performans ortaya koyacağını göreceğiz. Bir yandan da senarist değişikliği olduğu fakat kimin senarist olduğuna dair bir açıklamada bulunulmadı. O isim şu an için gizli tutuluyor. Fakat dizinin başarılı olması durumunda kendisinin açığa çıkması muhtemel.