Kanunsuz Topraklar Dizisinin Hikayesi Bitti! Kanunsuz Topraklar Dizisinden Erken Final Kararı!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Hikayesi Bitti! Kanunsuz Topraklar Dizisinden Erken Final Kararı!

Kanunsuz Topraklar son bölümündeki gelişmeler akıllara final ihtimalini getirdi. Dizide yaşanan olaylarla beraber Kanunsuz Topraklar ekranlara veda mı edecek? Fox TV dizisinin senaryosunun bittiği iddia ediliyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in oynadığı dizi yakında final yapabilir.

Kanunsuz Topraklar, Fox TV'de ekrana geliyor. Dizideki olaylar o kadar hızlı gelişti ki izleyiciler bile anlam verememeye başladı. Elde ettiği reytinglerle başarılı bir dizi olduğunu gösteren Kanunsuz Topraklar, son bölümde yaşananlarla ipleri iyice finale doğru götürmeye başladı. Dizide senariste tepkiler büyük. Sosyal medyada seyircilerin "dizi neden bu kadar hızlı gidiyor" diye sorduklarını görüyoruz. Oysa ki hikayenin temposu biraz daha azalsa hem bölüm olarak daha uzun sürer hem de hikayeyi tam anlamıyla görmüş olurlar. Peki Kanunsuz Topraklar ne zaman final yapacak?

Kanunsuz Topraklar Final mi Yapıyor?

Dizide şu an için final kararı verilmiş değil. Ancak Davut ile Gülfem arasındaki gelişmeler böyle devam eder ise büyük son bizleri bekliyor olacak. İkilinin ayrılması diziyi bir anda parçaladı. Seyirciler, Davut ve Gülfem'in birlikteliğine çok alışmıştı. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda bir araya gelmeleri tüm dengeleri değiştirebilir.

Dizinin Hikayesi Bitebilir

Öte yandan yaşanan olayların sonu gelmez ise hikayenin sekteye uğrayacağı ve biteceği belirtiliyor. Kanunsuz Topraklar dizisinin başrolünde oynayan Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Onuryay Evrentan, Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal'ın güzel performans sergilediğini söyleyelim.