Kanunsuz Topraklar Dizisinin Fişi Çekiliyor mu? Yapımcı Açıkladı

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Fişi Çekiliyor mu? Yapımcı Açıkladı

Fox TV'de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisi büyük dikkat çekiyor. Dizinin reytingleri düştükçe final tehlikesi artıyor. Başrolde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'i izlediğimiz yapımda neler yaşanmakta? Kanunsuz Topraklar bu sezon final mi yapacak? Dizinin 2. sezonu ekrana gelmeyebilir.

Kanunsuz Topraklar dizisi, henüz birkaç bölümü ile ekrana gelmiş olsa da izleyicilerin meraklı soruları arasında kaldı. Çünkü dizinin reytingleri beklenen gelişmeyi gösteremedi. Şu an için hatırı sayılır bir konumda olsa da beklentileri tam anlamıyla karşılayabilmiş değil. Bu durumda da Fox TV'nin dikkatini çekiyor. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi bu sezon final mi yapacak? Dizinin yayın hayatını ne zaman bitireceği merak ediyor.

Kanunsuz Topraklar Final Tarihi

Dizinin final yapması için reytinglerinin daha da düşmesi gerekiyor. Şu an için bu gidişatla final yapar mı bilinmemekte. Ancak reytinglerin bir kademe daha artması yerini sağlama alacaktır. Hikayesine bakacak olursak en az birkaç sezon daha devam etmesi planlanmakta. Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in performansı çok beğeniliyor. Dolayısıyla dizinin devam etmesi için büyük bir çaba sarf edilecek.

2. Sezonu Yayınlanmayabilir

2. sezon konusundaki belirsizlik sürüyor ancak bu sezon için kesinlikle sağlanması şu an için daha önemli. Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili yakın zamanda daha keskin bilgiler elde edeceğimizi söylemeliyiz. Son bölümde yaşanan kritik gelişme dizinin kaderini belirleyebilir.