Kanunsuz Topraklar Dizisinin Başına Gelmeyen Kalmadı! Sonunda Final Yolu Gözüktü!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Başına Gelmeyen Kalmadı! Sonunda Final Yolu Gözüktü!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi kısa süre içinde kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kanunsuz Topraklar dizisi ile alakalı yeni gelişme için sadece 1 hafta kaldı. İşte haberin tüm detayları...

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Dizinin yönetmeni Faruk Teber ayrıldığını açıklayarak yerini Cevdet Mercan'a devretti. Yönetmen değişikliğinin ardından Kanunsuz Topraklar dizisinde de bazı değişikliklerin yapılacağı ortaya çıktı. Dizi severler ise Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi yönetmen değişikliğine gitti

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni yönetmeni Cevdet Mercan'ın bazı değişiklikler yapması ile birlikte dizi setine 4 gün ara verildiği ortaya çıktı. Sete ara verilmesinin ardından çekimlerin yapılmaması ile birlikte Kanunsuz Topraklar dizisinin 7. yeni bölümü de ekranlara gelmedi. Dizi severler ise Kanunsuz Topraklar isimli dizinin yeni bölüm tarihini merakla beklediklerini dile getirdi. Bunun ardından resmi açıklama yapan Fox TV Kanunsuz Topraklar dizisinin 17 Kasım Çarşamba günü saat 20. 00'de izleyici karşısına çıkacağını açıkladı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölüm detayları!

Dizi severler Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ederken yönetmenin yaptığı değişikliklerle bekleniyor. Ayrıca çekim açılarından ve sahne geçişlerinin dışında Kanunsuz Topraklar dizisinin hikayesinde de birtakım değişiklikler yapılacak. Usta yönetmen Faruk Teber, 1 yıl önce hazırlıkları başlayan hikayenin tüm detaylarıyla bizzat ilgilendi. Kanunsuz Topraklar dizisi 1939 yılına uyarlandı. İlk 6 bölümü ekranlara getiren Faruk Teber kadrodan ayrıldığını açıkladı. Bunun ardından yeni yönetmenin de diziye ne gibi katkıları olacağı şimdiden merak söz konusu oldu. İzleyiciler Kanunsuz Topraklar dizisinin kasvetli havasından kurtulmasını istiyor. Bundan dolayı dizinin yeni bölümü de şimdiden merak ediliyor. Kanunsuz Topraklar dizisi 17 Kasım tarihinde Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.