Kanunsuz Topraklar Dizisine Neler Oluyor! Aldı Başını Gidiyor! Bakalım Kim Durdurabilecek!

Kanunsuz Topraklar Dizisine Neler Oluyor! Aldı Başını Gidiyor! Bakalım Kim Durdurabilecek!

Çarşamba akşamları dizi dünyasında birçok yapım mücadele ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Kanunsuz Topraklar dizisi reyting savaşına başladı

İzleyiciler ise çarşamba günü hangi dizinin reytinglerde birinci olduğunu sorguluyor.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri arasındaki birincilik paylaşımı devam ediyor. Bunun dışında Kanunsuz Topraklar dizisindeki reyting yükselişi ise izleyicilerin gözünden kaçmadı. FOX TV'de izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar yeni bir dizi olmasıyla dezavantajı bir durum yaşadı. Bunun dışında önceki sezon başarısını kanıtlamış olan iki güçlü yapım ise reytinglerde birinciliği oynuyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi yükselişe geçti!

Sadakatsiz bir Kuruluş Osman dizileri yoğun izleyici kitlesine sahip olarak oyunculuklarıyla da başarılı bir şekilde ekranda kalmaya devam ediyor. Kanunsuz Topraklar dizisi çok güçlü bir yapım olarak izleyici karşısına çıksa bile sezon başlaması sebebiyle yarışa biraz da olsa geç başladı. Fakat başarısını kanıtlayan dizi reytinglerde birinci olmasa da iyi sonuçlar alarak yoluna devam etti. Dizinin son derece yüksek bütçeli bir yapımı olmasından dolayı riskin devam edeceği de ortaya çıktı.

Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili'nin başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi bu hafta reytinglerde bir hayli yükseldi. Dizi tüm izleyiciler kategorisinde altıncı sırada yer aldı. Reyting sonuçlarının açıklanması dizi severlere rahat bir nefes aldırdı. Bu sezon yanlış bir strateji izleyen FOX TV, iki dizisini de kurban etti. Bundan dolayı dizinin reytingleri yükseltmesi final haberini de geride bıraktı. Yalancılar ve Mumları dizisi de iyi reytingler alamıyor. Melike Güner, Ceren Moray ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesine rağmen güçlü rakiplerine karşı gelemedi. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.