Kanunsuz Topraklar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı! Kanunsuz Topraklar Dizi Seti Karıştı..

Kanunsuz Topraklar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı! Kanunsuz Topraklar Dizi Seti Karıştı..

Kanunsuz Topraklar dizisinde şaşırtıcı bir gelişme meydana geldi. İzleyiciler, ayrılık acısına daha fazla dayanamayacak. Peki diziden hangi oyuncu ayrılıyor? Fox TV dizisindeki son durum gözler önüne serildi. Davut ve Gülfem arasında yaşananlar ise her şeyi açıkça belli ediyor. İşte son dakika detayları ve çok daha fazlası haberimizde.

Fox TV'de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar'da her bölüm ayrı bir heyecan yaşanıyor. İzleyiciler, dizide Davut'un ölerek ekranlara veda edeceğini düşünmekteydi. Ancak ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırttı. Davut ölmeyecek ancak yaşanacak bir detay herkesi şaşırtacak. Dizide hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Davut Hapse Düşüyor!

Celal ile Davut arasındaki gerilimden sonra Davut'un vurulacağı düşünülüyordu. Ancak görülen o ki Davut ölmese de hapse düşmekten kurtulamayacak. Öte yandan kendisini bekleyen şok edici bir gelişme meydana gelecek. İzleyiciler, neler olacağına dair fikir üretmeye çalışıyor ancak her şey yeni bölüm fragmanında açıkça gösterilmekte. Peki Kanunsuz Topraklar'dan kim ayrılacak?

Gülfem Davut'tan Ayrılacak!

Gülfem'in Ali Gedik ile görüşmesi dizinin dikkat çeken sahneleri arasında yer aldı. Ali Gedik ile konuşmasından sonra Davut'tan ayrılacağı belirtiliyor. Davut ve Gülfem ayrılığı izleyicileri üzebilir. Peki Fox TV dizisinde tüm bu olaylar nasıl bir sonuç doğuracak? Kanunsuz Topraklar dizisindeki ayrılık skandalları bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde her şeyi daha net anlayacağız. Ancak şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.