Kanunsuz Topraklar Dizisinde Üzücü Veda Gözler Önüne Serildi! Oyuncu Ayrılığı Duyurdu!

Kanunsuz Topraklar Dizisinde Üzücü Veda Gözler Önüne Serildi! Oyuncu Ayrılığı Duyurdu!

Fox TV'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar'da bir ayrılık daha yaşandı. Esra Bilgiç, oyuncu arkadaşına duygusal bir vedada bulundu. Sosyal medyadan birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak her şey için teşekkür etti. Peki Kanunsuz Topraklar'dan kim ayrıldı? İşte detaylarıyla birlikte oyuncunun vedası...

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde bir oyuncu daha ekranlara veda etti. Pek çok kişi diziden ayrılması beklenen oyuncu hakkında bazı yorumlarda bulundu. Başrol oyuncusu Esra Bilgiç ise rol arkadaşına veda etmek için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu dizide ne gibi gelişmeler yaşandı göreceğiz.

Onuryay Evrentan'a Veda Edildi!

Dizide Kevser karakterine hayat veren güzel oyuncunun ayrılık haberi geldi. Esras Bilgiç ise birlikte çekildikleri fotoğrafını paylaşarak her şey için teşekkür etti. Fox TV'de birlikte oynadıkları süre boyunca güzel anlar yaşayan ikili, adeta dost oldular.

Gülfem Karakterini Canlandırıyor

Esra Bilgiç ise başrolde Gülfem karakterine hayat vermekte. Dolayısıyla dizide bizleri daha ne gibi gelişmelerin beklediğini ünlü oyunculardan öğrenebileceğiz. Esra Bilgiç, ayrıca Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal ile çekildiği fotoğrafı da paylaşarak dizinin ne kadar güzel gittiğini vurguladı. Oyuncular, Kanunsuz Topraklar'da yaşananlardan oldukça memnun. Hal böyle olunca dizideki gelişmeler daha da çok takip ediliyor.