Kanunsuz Topraklar Dizisinde Sıkıntılar Başladı! Sonu Pekte Hayırlı Gözükmüyor!

Kanunsuz Topraklar Dizisinde Sıkıntılar Başladı! Sonu Pekte Hayırlı Gözükmüyor!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi çarşamba günü ekranlara geliyor. İlk 5 bölümünü ekranlara getiren Kanunsuz Topraklar dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca 3 hafta reytinglerde zorlanan Kanunsuz Topraklar dizisi son 2 haftadır ortalamanın üzerinde reytingler alıyor. İşte haberin tüm ayrıntıları…

Kanunsuz Topraklar dizisi AB grubunda 5. bölümü ile birlikte reytinglerde bir hayli düşük performans sergiledi. Bunun dışında alınan bilgiler neticesini Kanunsuz Topraklar dizisi kişisi tüm kişiler grubunda ise ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek başarı yakaladı. Fakat dizinin AB grubunda ise izleyici kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin senaristi hedef alındı

Çok emek verilen dizide ekibin yoğun bir şekilde çalışması ile birlikte sıkıntılı senaryolarda gizliliğini koruyor. Alınan bilgiler neticesinde fazlasıyla kasvetli olan dizide senaryonun akışı da izleyici sıkmadan ilerliyor. Fakat dizide bazı düzenlemelerin yapılması ise gündemde. Dizi severler 5. bölümü izlerken sıkıldıklarını söyleyerek senaryonun sürükleyici olması gerektiğini dile getirdi. Dizi reytinglerinin düşmesinde ise bu sıkıntılar gözlerden kaçmadı. İzleyiciler senaristlere seslenerek farklı sahnelerin ekranlara gelmesini talep etti.

Dizinin reytingleri merak söz konusu oldu

Kaliteli bir yapım olan Kanunsuz Topraklar dizisi büyük bir bütçe ayrılarak ekranlara taşındı. Dizinin reytingleri FOX TV için yeterli olmasa da yapımın ilerleyebilmesi için senaristlerin akıcı bir hikâyeyi ortaya koyması gerekiyor. Kanunsuz Topraklarda dizisi 5. bölümü ile kişiler kategorisinde 7. sıraya yerleşti. Bunun dışında AB grubunda altı olarak yer alan Kanunsuz Topraklar dizisi ABC1 grubunda ise beşincilik elde ederek günü tamamladı. Dizi severler 3 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 6. bölüm reytinglerini şimdiden merak ediyor.