Kanunsuz Topraklar Dizisinde Ortalık Karıştı! Kanunsuz Topraklar Dizide Neler Oluyor?

Kanunsuz Topraklar Dizisinde Ortalık Karıştı! Kanunsuz Topraklar Dizide Neler Oluyor?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi ilk 4 bölümü geride bırakmayı başardı. İzleyici ise dizinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlanan son bölümünde reytingleri bir miktar daha yukarı çekmeyi başardı. İşte detaylar...

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi, şimdiden kemik izleyici kadrosuna ulaştı. Dizi severler ikilinin uyumunu çok iyi bulduklarını dile getirdi. Davut ve Gülfem’in hikayesi ise sosyal medyada yeni dizi çifti olarak ön plana çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde ise Davut, içinden çıkılmaz bir hal alan duruma düşecek. Bu çıkmaz ile beraber dizi severler, Kanunsuz Topraklar isimli yapımın yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Malik Bey, kızı Gülfem'i Davut'un yanında görünce sinirlerine hakim olamayıp onu işinden etme kararı alır. Kasapoğlu ile kavga eden Davut ise iyice çıkmaza sürüklenir. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde Davut, kömürleri satıp işçilere dağıtmayacak. Bundan dolayı verdiği sözü tutmamak da suçlanan Davut'un ne yapacağı ise merak ediliyor.

Davut, şimdi ne yapacak?

Kasapoğlu’nun yanına giden Davut kömür işini devam ettirmeyi talep etse de Kasapoğlu, Davut'a net bir cevap ile karşılık vermez. Bunun ardından Celal, Ali'nin yanına gitme kararı alır. Kasapoğlu ise fırsat bilerek Gülfem’i kaçırıp çiftliğe getirir. Davut'a ise Gülfem'i onun için kaçırdığı yalanına söyleme kararı alır.

Ardından dini nikah kıyıp evlenen Davut ve Gülfem çok mutlu olurlar. Fakat Ali bunu onların yanına bırakmayarak elinden gelen her şeyi yapma kararı alır. Kanunsuz Topraklarda dizisi 5. yeni bölümü ile birlikte ekranlara gelecek.