Kanunsuz Topraklar Dizisi Tam Bir Çıkmaza Girdi! Kanunsuz Topraklar Final mi Yapacak?

Kanunsuz Topraklar Dizisi Tam Bir Çıkmaza Girdi! Kanunsuz Topraklar Final mi Yapacak?

Kanunsuz Topraklar dizi konusuyla birlikte farklı başlangıç yapmıştı. Ancak dizi için pek de iyi haberler gelmiyor. Dizi FOX TV’de yayınlanıyor. Bu konuda televizyon kanalı başladığı dizi sürecinde belli dönem deneme sürecine giriyor. Eğer buradan verim alamadığı takdirde dizi yapımının bitirilmesini sağlıyor. Kanunsuz Topraklar için tehlike çanları çalmaya başladı.

Kanunsuz topraklar başrol oyuncuları Uğur Güneş ve Esra Bilgiç olarak başarılı rolleriyle ortaya çıkıyor. Dizi konusu gereği de yoğun hazırlıklar yapıldı. Yayıncı kuruluş için ekstra masraf olmasıyla birlikte süreç daha da zorlaşıyor. Uzun süren bu dönem içerisinde bir türlü verimini sağlayamadı. Ayrıca dizi yılbaşından itibaren ara vermesiyle birlikte seyircilerden iyi kopma yaşadı. Bu konuyla ilgili olarak da yapımcı kuruluş ilerleyen dönemler içerisinde ciddi kararlar verebilir.

Kanunsuz Topraklar Bitiyor mu?

Kanunsuz Topraklar yeni bölümü fragmanı tanıtıldı. Yeni bölümü 14.bölüm olarak yerini alacak. Ancak dizinin reyting sıralamasında ilk 10’a girememesi de bitmesine neden olabilir. Bu durum olmasından dolayı da seyircilerinden telaşlı bekleyişine neden oluyor.

Yayıncı kuruluş bu durumdan dolayı da hikayeyi daha ilgi çekici için hamleler yaptırabilir. Dizi için yeni karakter veya daha farklı senaryo üzerinde çalışma sağlayabilir. İlerleyen zamanlarda dizi için ne tür kararlar verilecek göreceğiz. Dizinin hayran kitlesi de bulunuyor. Ancak bu kitle ilerleyen zamanlar içerisinde büyümezse  yapımın sonlandırılıp diğer bir proje için yeni bir bütçe hazırlama noktasına getirebilirler.