Kanunsuz Topraklar Dizisi Sessiz Sedasız Yayından Kaldırıldı! Yapımcıdan Şok Açıklama

Kanunsuz Topraklar Dizisi Sessiz Sedasız Yayından Kaldırıldı! Yapımcıdan Şok Açıklama

Kanunsuz Topraklar dizisinden gelen bir haber herkesi şok etti. Fox TV dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Pek çok kişi nedenini araştırıyor. Aralık'ın ikinci haftasındaki bu gelişme şaşırttı. Peki Kanunsuz Topraklar neden ekrana gelmedi? Dizi final mi yapacak? Yanıtları merak edilen sorulara ilişkin son gelişmeler...

Fox TV'nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni bölümü heyecanla beklenen yapımın yayınlanmadığı görüldü. Hal böyle olunca izleyiciler bunun nedenini araştırmaya başladı. Pek çok kişi, Fox TV'de ekrana gelen diziyi heyecanla takip ediyor. Dizinin reytingleri de oldukça güzel durumdaydı. Ancak gelinen noktada, birkaç bölümü ardında bırakmış olan dizinin bu hafta yayınlanmadığı görüldü.

Kanunsuz Topraklar Bitti mi?

Dizinin yayından kaldırılmasının nedeni geçici mi yoksa kalıcı mı merak ediliyor. Özellikle de bu hafta neden yok sorusu çok sık sorulmaya başlandı. Dizideki bir değişimin bunu etkileyebileceğini de söyleyebiliriz. Dizi için bittiğini söylemek mümkün değil. Hali hazırda yayın hayatına devam edecek potansiyeli bulunuyor.

Yayın Arası mı Verildi?

Kanunsuz Topraklar'daki yönetmen değişikliği sonrasında dizinin yayın arası verme ihtimali de arttı. Çünkü yönetimdeki değişimle beraber Faruk Teper yerine Cevdet Mercan başa geçti. Senaryonun ve hikayenin toparlanması adına böyle bir hamlenin yapılması mantıklı karşılanabilir. Ancak izleyicilere herhangi bir açıklamanın yapılmaması nedeniyle büyük tepki görüldü. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in uyum içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. Dizinin başrollerindeki bu iki isim izleyicilerin sempatisini kazandı.