Kanunsuz Topraklar Dizisi Final mi Yapıyor! FOX TV Resmen Duyurdu

Kanunsuz Topraklar Dizisi Final mi Yapıyor! FOX TV Resmen Duyurdu

Kanunsuz Topraklar için alınan bir karar izleyicileri de şok etti. Diziye katılan oyuncular adlarından söz ettiriyor. Hangi oyuncular Kanunsuz Topraklar'da oynayacak? Fox TV'de ekrana gelen dizinin final kararından vazgeçtiği belirtiliyor.

Kanunsuz Topraklar, son zamanlarda dikkat çeken yapımlardan biri oldu. Dizinin reytingleri güzel gidiyor ancak Fox TV'nin final yaptıracağı iddiaları izleyicileri tedirgin etmişti. Nihayet alınan bir karar doğrultusunda dizi için değişiklik yapılacağı öğrenildi. Anlaşılan o ki dizinin finali şimdilik düşünülmüyor. Peki Fox TV dizisinde nasıl bir karar alındı? Diziye katılan yeni oyuncular açıklandı. Hangi isimler Kanunsuz Topraklar'da oynayacak.

Kanunsuz Topraklar'a Kimler Katıldı?

Kanunsuz Topraklar dizisi, güzel gidişatını sürdürürken diziye üç yeni oyuncu katıldı. Oyuncuların ismi merak ediliyordu. Hazar Motan, Özlem Tokarslan ve Beyti Engin dizide oynayacak. Başarılı oyuncuların dizi kadrosuna dahil olması herkesi sevindirdi. Ekrana geldiği günden bu yana Fox TV'nin en başarılı dizileri arasında gösterilen Kanunsuz Topraklar, sezon boyu reytingini korumak istiyor. Bu nedenle önemli transferlerle diziye güç kazandırdı.

Dizinin Reytingleri Yükseliyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinin Total ve AB kategorilerindeki reytingleri bir hayli yükselmiş durumda. Dizinin avantajlı bir şekilde yayın hayatına başladığı söyleniyor. Fox TV uzun zamandır bu yayın gününde ilk sıraları elde edemiyordu. Ancak artık reyting sıralamaları denildiğinde akla gelen ilk dizilerden biri Kanunsuz Topraklar oldu.