Kanunsuz Topraklar Dizisi Başlıyor! Resmî Açıklama Yapıldı!

Kanunsuz Topraklar Dizisi Başlıyor! Resmî Açıklama Yapıldı!

Ekranlara gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ne zaman ekranlara geleceği bu hafta netlik kazanacak. Şimdiden gündem olan Kanunsuz Topraklar dizisi dikkatleri üzerine çekti.

Çekimleri büyük bir titizlik ile devam eden Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncusu Esra Bilgiç ve Uğur Güneş oldu. Ayrıca dizinin çekimlerinin başladığı da Esra Bilgiç’in paylaşımı ile ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem karakterine hayat verecek. Yetenekli oyuncu Esra Bilgiç, sette yaptığı bir paylaşım ile çekimlerin resmen başladığını duyurdu.

Kanunsuz Topraklar dizisi ne zaman başlayacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte dizi severler, projenin ne zaman izleyici ile buluşacağını merak ediyor. Kanal ve yapım ekibi dizi hakkında şu an için herhangi bir açıklama yapmadı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu belli oldu!

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu belli oldu! Büyük bir merakla beklenen Kanunsuz Topraklar adlı dizinin konusu ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizi, kanunların hâkim olmadığı bir hayatı ve yaşanan zorlukları, imkansızlıkları konu alacak. Farklı bir konu ile dikkatleri üzerine çekmeyi amaçlayan dizinin tutup tutmayacağı merak söz konusu oldu.

Uğur Güneş yeni projesi için canla başla çalıştı

Uğur Güneş yeni projesi için canla başla çalıştı. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş, yeni projesi için çok çalıştı. Sürekli spora giden yetenekli oyuncu, aylarca idman yapmayı da ihmal etmedi. Başarısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Uğur Güneş, hayranları tarafından da destekleniyor.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç uyumu tam not aldı

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç uyumu tam not aldı. Kanunsuz Topraklar adlı dizide yolları kesişen Esra Bilgiç ve Uğur Güneş, çok yakıştırıldı. Ekran uyumu her ne kadar bilinmese de Uğur Güneş ve Esra Bilgiç fiziksel olarak birbirlerine uygun görüldü.