Kanunsuz Topraklar Dizisi Atak Yapmaya Başladı! Kanunsuz Topraklar Dizisi Ünlü Oyuncuyu Kadrosuna Dahil Etti!

Kanunsuz Topraklar Dizisi Atak Yapmaya Başladı! Kanunsuz Topraklar Dizisi Ünlü Oyuncuyu Kadrosuna Dahil Etti!

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünde neler oluyor? Güzel oyuncunun diziye katıldığı açıklandı. Artık dizinin senaryosu değişebilir. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in oynadığı Fox TV dizisine kim katıldı? Merakla beklenen oyuncu transferine ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı. İşte dizideki yeni oyuncuya dair bilinmeyenler...

Haberİnternette.Com / Detay - Fox TV'nin yükselen dizisi Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölümüne önemli bir isim damga vuracak. Oyuncunun diziye katılacağı haberi geldi. Güzel ismin dizide hayat vereceği karakter de merak ediliyor. Ali Geyikli karakterini ilgilendiren bu gelişmede oyuncuyu neler bekliyor? Kanunsuz Topraklar'da hikayenin değişebileceği iddia edildi.

Başak Parlak Kadroya Katıldı

Başak Parlak oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kanunsuz Topraklar'da oynayacak olan güzel oyuncu, şimdiden tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarda bulunduğu biliniyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi biliyor. Hangi karakteri canlandıracağı konusunda çok fazla soru soruluyor. Ancak dizide buna dair bir detay paylaşılmadı. En yakın zamanda öğrenmeyi bekliyoruz. Şimdilik oyuncunun diziye katıldığı bilgisini elde ettik.

Ali Geyikli ile Oynayacak

Ali Geyikli karakteri ile Başak Parlak'ın yolları aynı yere çıkacak. İkili arasında önemli yakınlaşmaların olması bekleniyor. Kanunsuz Topraklar da başrol oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, diziyi adeta sırtlıyor. Bu nedenle oyuncu kadrosundaki yeni isimlerin bu yükü hafifletmesi muhtemel.