Kanal ve Yapım Ekibi Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yayından Kaldırıldığını Duyurdu!

Kanal ve Yapım Ekibi Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yayından Kaldırıldığını Duyurdu!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz aylarının vazgeçilmezi oldu. Dizi yaz aylarında öne çıkmaya da devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana iyi reytingler alan Aşk Mantık İntikam dizisi rakiplerini sollamayı da başardı.

Yayınlandığı günden bu yana iyi reytingler alan Aşk Mantık İntikam dizisi ATV ekranlarında pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Kalp Yarası adlı diziyi geçmeyi başardı. Aşk Mantık İntikam yaz ekranların en iyi reytingleri alan dizileri arasında yer alıyor.

İlhan Şeşen ve Burcu Özberk in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güney Kore yapımından uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi 5 bölümü de geride bıraktı.

Dizi bu hafta yayınlanmayacak!

Dizi bu hafta yayınlanmayacak! 16 Temmuz Cuma günü 5. bölümü ile ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde ortalamanın üstünde seyrediyor. Dizinin çok iyi sonuçlar aldığı ortaya çıktı. Bunun dışında Aşk Mantık İntikam tüm kategorilerde de milyonlara ulaştı.

Aşk Mantık İntikam dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. Bu sonuç dizi severleri memnun ederken alınan bir karar izleyicileri rahatsız etti. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisi 5 bölümün ardından bayram haftasına girdi.

Kanal ve yapım ekibi açıkladı

Kanal ve yapım ekibi açıkladı. Dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Yani Aşk Mantık İntikam dizisi 23 Temmuz Cuma akşamı 6. bölümü ile ekranlarda olmayacak. Bayram arası veren Aşk Mantık İntikam dizisi 30 Temmuz Cuma akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bu kararın açıklamasının ardından dizi hayranları da karara tepki gösterdi. Bayramın son günü Aşk Mantık İntikam dizisinin izlenme oranlarının düşük kalacağı düşüncesi ile Kanal ve yapım ekibi böyle bir karar aldı.