Kanal D, Üç Kız Kardeş Dizisinde Değişiklik Açıklandı! Üç Kız Kardeş Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D, Üç Kız Kardeş Dizisinde Değişiklik Açıklandı! Üç Kız Kardeş Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Üç Kız Kardeş dizisine ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Kanal D'nin önem verdiği diziye dair yayın tarihi ve oyuncu kadrosu öğrenildi. Üstelik dizide önemli bir değişikliğin yapıldığı da görülüyor. Yönetmenin değişmesi diziye farklı bir boyut katacak. Peki dizide kimler oynuyor? İşte Üç Kız Kardeş dizisine dair bilinmeyenler...

Kanal D, yakın zamanda yayın hayatına başlatacağı Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Dizideki tüm eksiklikler en kısa sürede tamamlanacak. Özellikle de başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yaşananlar gündeme geldi. Yayın tarihi yavaş yavaş kesinleşen dizide neler oluyor? Üç Kız Kardeş'te anne karakterine hayat verecek ismin şimdiden belli olduğu vurgulandı. Üstelik İclal Aydın'ın romanından uyarlanması da ayrı bir değere sahip.

Dizi Yönetmenİ Değişti

Üç Kız Kardeş dizisinde ilk olarak Emre Kavuk'un ismi geçmekteydi. Ancak güncel açıklamaya göre dizinin yeni yönetmeni Eda Teksöz olarak açıklandı. Eda Teksöz'ün nasıl bir performans sergileyeceği yakın zamanda ortaya çıkacak.

Ocak 2022'de Başlıyor

Dizinin yayın tarihi olarak 2022 yılı Ocak ayı gösterilmekte. Bu nedenle seyircilerin meraklı soruları yanıt buldu diyebiliriz. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik İclal Aydın'ın kız kardeşlerin annesi olarak karşımıza çıkacağını belirtelim. Dizinin diğer başrol oyuncuları henüz seçilmedi. Ancak onların da en kısa sürede seçileceği tahmin ediliyor. Pek çok kişi, Kanal D'nin eşsiz yapımı olacağını düşündüğü bu diziyi bekliyor.