Kanal D O Kız Dizisi Reyting Rekorları Kıracak! Fox TV'nin Sayesinde Çok İzlendi!

Kanal D O Kız Dizisi Reyting Rekorları Kıracak! Fox TV'nin Sayesinde Çok İzlendi!

Kanal D dizisi O Kız'ın reytingleri beklentileri karşıladı. Dizi ile ilgili olumlu yorumlarda bulunuldu. Şimdi ise sevilen yapıma dair neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Fox TV dizisinin geç başlaması en çok Kanal D dizisine yaradı diyebiliriz. Güncel detaylar haberimizde yerini almak üzere.

Kanal D'de yayın hayatına başlayan O Kız dizisi çok sevildi. Aslında bakarsanız izleyicilerin bu kadar çok ilgi gösterdiği ve benimsemiş olduğu dizinin arka planında çok daha farklı gelişmeler yaşandı. Erkan Petekkaya'nın gösterdiği performans elbette çok özeldi. Ancak Fox TV dizisinin yayın hayatına bir hafta geç başlayacak olması tüm dengeleri değiştirdi.

Bir Peri Masalı Geç Başlayacak!

Fox TV dizisi Bir Peri Masalı'nın geç başlayacağı belirtildi. Bu gelişmeden sonra bizleri hangi gelişmelerin bekleyeceği merak ediliyor. Öte yandan güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Dizi eğer O Kız dizisiyle aynı anda başlasaydı muhtemelen reytingler bölünecekti. Haliyle bu durum en çok O Kız dizisine yaramış vaziyette.

Reyting SavaşI Başlayacak

Öte yandan sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip olan Bir Peri Masalı, ekranlara geleceği ilk günden itibare çeşitli detaylarla karşılaşacak. Dizinin reyting rekorları kırması bekleniyor. Hem hikayesi  hem de oyuncuları nedeniyle izleyicilerin dikkatini çoktan çekti.