Kanal D Hekimoğlu Dizisinin Fişini Çekti! Hekimoğlu Dizisi Final Yapıyor!

Kanal D Hekimoğlu Dizisinin Fişini Çekti! Hekimoğlu Dizisi Final Yapıyor!

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranların en sevilen dizileri arasında yer alıyordu. Salı akşamları yayında olan dizi başka dizilerinde aynı gün yayında olması nedeniyle yeterli ilgiyi göremedi. Hekimoğlu ne zaman final yapıyor?

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında yayını dürdürmeye devam ediyor. Hak ettiği ilgiyi göremediği apaçık ortada. Reytinglerinde ciddi düşüşler  yaşayan dizi yakın zamanda final yapmaya karar verdi.

Neden Yeteri İlgiyi Alamadı!

Hekimoğlu dizisi  Salı akşamları  yayınlanıyor. Fakat salı akşamı Survivor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar  Olmaz ve Masumlar Apartmanı'da aynı güne denk gelince Hekimoğlu dizisinin işi zorlaştı. Reytingleri olan dizi diğer diziler arasında  yeteri ilgiyi yakalayamadı maalesef. Bu zorlu savaşın içinden mağlup oldu.

Hekimoğlu Ne Zaman Final Yapıyor!

Yapılan araştırmalara göre Hekimoğlu dizisi 2 sezondur yayın hayatına devam etmektedir. Fakat yapılan açıklamaya göre mayıs ayının sonunda 3.sezon çekilmeyeceği final yapacakları açıklandı.

Sosyal Medya'dan Tepki Gecikmedi!

Hekimoğlu dizisi her hafta başka bir hasta vakası inceliyordu. Belli bir  kitleye sahipti. Düzenli olarak takip eden ve izleyen izleyicileri vardı. Final açıklamasından sonra  sosyal medya üzerinden  tepkiler gecikmedi.