Kanal D Girift Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor? Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Kanal D Girift Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor? Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Kanal D Dijital'de yayın hayatına başlayan Girift dizisinin konusu nedir? Girift dizisi oyuncu kadrosu merak ediliyor. Wilma Elles'in başrolde oynadığı dizide önemli oyuncular yer alıyor. Ayrıca dizi hangi gün saat kaçta yayınlanacak?

Kanal D'nin dijital yayın platformuna bir yeni dizi daha katıldı. Dizide ünlü oyuncuların yer aldığı ve polisiye tarzında bir senaryosunun olduğu belirtildi. Peki Girift dizisinin konusu nedir? Girift dizisinde hangi oyuncular oynuyor? İşte Kanal D'nin merakla beklenen dizisi hakkında bilinmeyenler...

Girift Dizisi Konusu Nedir?

Girift dizisinin konusu, Malatya'da yaşanan ve katili bulunamayan cinayetlerle ilgili olacak. Faili meçhul cinayetlerin çözülmesi adına bir ekip Malatya'ya gönderiliyor. Polisiye tarzında olacak dizide pek çok ünlü oyuncu da yer almakta. Cinayetlerin çözülmesi için komiserler harekete geçecek. Alanında uzman isimlerin cinayetleri araştıracağı belirtildi. Peki dizide hangi oyuncular oynuyor?

Girift Dizisi Oyuncu Kadrosu

Girift dizisinin başrolünde izleyicilerin yakından tanıdığı Wilma Elles yer alıyor. En son yine Kanal D dizisi olan Arka Sokaklar da oynamış olan ünlü oyuncunun tekrar aynı kanala ait bir dizi de oynayacak olması dikkat çekti. Kanal D Dijital'de yayınlanacak Girift dizisi bu yönden oldukça avantajlı. Çünkü dizinin yayın tarihi de Arka Sokaklar dizisi ile çakışmıyor. Böylelikle Arka Sokaklar izleyicilerinin bu diziye ilgi gösterebileceğini söylemek mümkün. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise: Ümit Acar, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen ve Mazhar Selçuk Alaca'nın yanı sıra Cahit Kaşıkçılar da dizide oynuyor.

Girift Dizisi Yeni Bölümü Ne Zaman?

Girift dizisi her Cuma saat 16.30'da ekrana gelecek. Dizinin oldukça uygun bir zaman diliminde ekrana geldiği belirtildi. Çünkü diğer dizilerle aynı zaman diliminde olmayacağından reyting anlamında bir sıkıntı çekmeyecek. İzlenme oranlarının ise zamanla yükseleceği düşünülüyor. Dijital yayın dünyasına adım atan Kanal D'nin daha pek çok dizi ile fark yaratacağı tahmin edilmekte. Önümüzdeki haftalarda Girift dizisinin nasıl performans göstereceğini hep birlikte göreceğiz. Başarılı oyuncu kadrosu ile dijital ekranlarda yerini alıyor. Henüz ilk iki bölümü yayınlanan dizinin her hafta yeni bölüm ile izleyicinin takip edebileceğini belirtelim.