Kanal D Arka Sokaklar Dizisinin Fişini Çekti! Ayrılıkların Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Kanal D Arka Sokaklar Dizisinin Fişini Çekti! Ayrılıkların Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Uzun zamandır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisinden üzücü haberler peş peşe gelmeye başladı. Ayrılıkların ardından birde final iddiaları ortaya atıldı. Arka Sokaklar ne zaman final yapıyor? Arka sokaklar yeni sezon olacak mı?

Başrollerde Özür Ozan, İlker İnanoğlu , Ozan Çobanoğlu, Oya Okar , Zafer Ergin gibi bir çok başarılı oyuncunun yer almış olduğu Arka Sokaklar dizisinde yaşanılmış olaylar seyirciyi etkisi altına almayı başarmıştı. Tam 15 yıldır ekranlara gelmiş olan başarılı dizinin yeni bölümünde ise birçok ismin veda edecek olması açıklandı.

Hüsnü Çoban Yıkılacak!

Dizinin  oyuncularından Onur Bay, 10 yaşından bugüne kadar dizide oynamış olan başarılı isimlerden sadece birisi. Kısa süre önce TV100 yazarlarından Birsen Altuntaş bu vedayı duyurmuş bir paylaşım yapmıştı. Sadece Tekin karakteri değil aynı anda Hüsnü Çoban`ı da yıkacak bir ayrılık Zeliş karakterine hayat vermesi ile bilinen Yüsra Geyik`ten gelecek olması bekleniyor. Dizi ne zaman yayından kaldırılacak?

Kanal D İpini Çekti!

Cuma akşamlarında ekranlara verilen Arka Sokaklar dizisi yıldız dizi haline gelirken, her bölümünde ise başka bir aksiyon ile ekranlar karşısına çıkıyordu. 15 yıllık bu koca serüvende ara verecek olması ile Kanal D ekranlara o tarihten sonra Arka Sokaklar dizisini getirmeyecek.

Sezon Finali Geliyor!

Kanal D, Arka Sokakların sezon finalini ise Cuma akşamı duyurması bekleniyor. 2 günü kalmış olan başarılı dizini ekranlara tekrardan Eylül ayında gelmesi beklenmekte. Diziden ise ayrılacak olan isimlerin sadece Zeliş ile Tekin değil aynı anda Mesut Komiseri oynamakta olan  Şevket Çoruh’unda ayrılık olması yönünde iddialar bulunmakta.

Hayranları Bu Duruma Üzüldü!

Sevilen isimlerin yer almış olduğu başarılı dizinin ara verecek olması ile yeni bölümü Cuma akşamında sevenleri ile buluşacak. Eylül ayının başlarında ise tekrar ekranlarda olması beklenen dizinin yeni bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanması da bekleniyor!