Kanal Baş Belası Dizisi İçin Yeni Bir Karar Verdi! Dizi İçin Geri Sayım Başladı!

Kanal Baş Belası Dizisi İçin Yeni Bir Karar Verdi! Dizi İçin Geri Sayım Başladı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile kaliteli bir yapım olduğunu ortaya koydu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin reyting kurbanı olacağı iddia ediliyor. Dizi severler kanaldan resmi açıklama bekliyor.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası dizisi yayınladığı günden bu yana istediği reyting sonuçları elde edemedi. Bundan dolayı dizi severler, Baş Belası dizisinin final yapıp yapmayacağını şimdiden merak ediyor. Kaliteli sahneleri ile ön plana çıkan Baş Belası dizisi için sosyal medyada çalışmalar başladı.

Baş Belası dizisinin akıbeti belli oldu!

Baş Belası dizisinin akıbeti belli oldu! İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Baş Belası dizisi yayınladığı günden bu yana istenilen reytinglerin gerisinde kaldı. İpek ve Şahin karakterlerine hayat veren İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir, oyuncu kişiliği ve enerjileri ile izleyiciden tam not aldı.

Ekranların tek polisiye komedi dizisi oldu

Ekranların tek polisiye komedi dizisi oldu. Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde Baş Belası dizisi ekranların tek polisiye komedi dizisi oldu. Buna rağmen Baş Belası dizisi İstenilen reytinglerin altında kaldı. Dizinin kemik izleyici kadrosu ise yapımın final yapmaması için elinden geleni yapıyor. Hatta sosyal medyada Baş Belası dizisi için izleyiciler şimdiden çalışmalar başlattı

Baş Belası dizisi gün değiştirme kararı aldı

Baş Belası dizisi gün değiştirme kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde Baş Belası dizisi reytinglerden dolayı gün değiştirme kararı aldı. Dizi bundan böyle Cuma akşamları ekranlara gelecek. Kanal bu kararı dizinin tanıtım filminde duyurdu. Baş Belası dizisinin izleyicileri ise bu kararın ters tepeceğini ve dizinin daha da İzleyici kaybedeceğini söylüyor.

Çünkü Cuma günü yaz dizileri arasında en çok izlenen yapım olan Aşk Mantık İntikam dizisi izleyici ile buluşuyor. Bundan dolayı Baş Belası dizisinin izlenip izlenmeyeceği şimdiden merak söz konusu oldu.