Kanal Aşkın Tarifi Dizisine Bir Şans Daha Veriyor! Dizinin Kadrosunda Değişiklik Yapılıyor!

Kanal Aşkın Tarifi Dizisine Bir Şans Daha Veriyor! Dizinin Kadrosunda Değişiklik Yapılıyor!

Yaz dizileri arasında yer alan Aşkın Tarifi dizisi yayınlandığı ilk bölüm İzleyici tarafından çok merak edildi. Ardından günden güne reyting gerilemesi yaşayan dizi için kanal ve yapım ekibi bir karar verdi. Kadir Doğulu dizinin gidişatı hakkında konuştu.

Yaz dizileri arasında yer alan ekranların romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi, günden güne izleyici kaybediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin senarist değişikliği yaşadığı ortaya çıktı. Reytinglerde tutunamayan Aşkın Tarifi dizisi, böyle bir karar aldı.

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı ekranların romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi için yeni bir yol izleniyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin final yapmayarak yeni bir yola yöneldiği biliniyor. Ayrıca dizinin kemik izleyici kitlesi ise Aşkın Tarifi dizisinin kaliteli sahneler çektiğini, dizinin reyting kurbanı olmaması gerektiğini belirtti.

Dizinin Fırat’ı Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisi hakkında açıklama yaptı!

Dizinin Fırat’I Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisi hakkında açıklama yaptı! Ekranların en çok sevilen ismi Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi isimli dizinin iyi bir seviyede ilerlediğini dile getirdi. Ayrıca çekimlerin tüm hızla devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü söyledi. Açıklamalarına devam eden Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisinin izlenme oranının azaldığını fakat toparlanma yaşayacaklarını aktardı.

Kadir Doğulu, diziden ayrılma iddialarını yalanladı!

Kadir Doğulu, diziden ayrılma iddialarını yalanladı! Aşkın Tarifi dizi ekibi ile yemek yemeye çıkan Kadir Doğulu, diziden ayrılmayacağını söyledi. Ardından eşi Neslihan Atagül’ün böyle bir talebinin olmadığını, ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını açıkladı. Ayrıca bu anlamda magazin gündemini eleştirdi.

Neslihan Atagül, Serra Arıtürk’ü Kıskanıyor mu?

Neslihan Atagül, Serra Arıtürk’ü Kıskanıyor mu? Eşi Kadir Doğulu’nun yakın zamanda Serra Arıtürk ile yakınlaştığı iddia ediliyor. Hatta Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk geçtiğimiz haftalarda paylaştıkları video ile dikkatleri üzerine topladı. Bu anlamda Kadir Doğulu’ya sosyal medyadan da birçok tepki mesajı geldi.