Kanal 7’nin Emanet Dizisinde Sona Yaklaşılıyor Mu? Dizi Sona Doğru İlerliyor!

Kanal 7’nin Emanet Dizisinde Sona Yaklaşılıyor Mu? Dizi Sona Doğru İlerliyor!

Emanet dizisinden beklenmedik bir haber geldi. Kanal 7'nin konusuyla dikkat çeken dizisi Emanet’te sete ara verildiği açıklamasında bulundu. Emanet dizisi final mi yapacak? Emanet dizisi sona doğru mu gidiyor?

Emanet dizisinden hiç beklenmeyen bir haber geldi. Kanal 7'nin konusuyla dikkat çeken dizisi Emanet’te sete ara verildiği açıklandı. Emanet dizisi setinde Korona Virüs olayları yaşanınca sete ara verilmek zorunda kalındı. Yeni bir açıklamaysa dizinin ekibinden geldi!

Kanal 7’nin sevilen ve bir o kadarda popüler olan dizisi Emanet seti durmak zorunda kaldı! Sette korona Virüs vakası yaşanınca sette bir anda çekimler durdu. Emanet dizisi için Kanal 7 hızlı bir karar vermesi gerek gibi gözüküyor. Sete ara verildiği açıklamalarından sonra Emanet dizisinin çekimlere yeniden ne zaman başlayacağına dair henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Ancak Kanal 7 Emanet dizisiyle reyting rekorları kırmaya devam etmeyi her zaman istiyordu.

Emanet dizisi için ne zaman devam edileceğine dair henüz bir açıklama yok. Günlük dizi olduğu için çekimler bir hafta önde gidiyordu. Bir haftalık yeni bölüm var ama diğer günler için Kanal 7 ve Emanet ekibi neler düşünecek seyircileri tarafından merak ediliyor!

Emanet Dizisinin Konusu Nedir?

Seher isimli dizide yer alan karakter, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan genç ve güzel bir bayandır. Seher’in hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle dengesini yitirir ve bir çıkmaza girer. Ablasından kalan çocuk Yusuf’a sahip çıkmak zorundadır. Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır çünkü hayatta yalnız başına kalmıştır. Sert kuralları ile popüler olmuş iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve kimseye vermek istemez. Seher, Yaman Kırımlı ile çıkmaz bir mücadeleye girmek zorunda kalır.

Emanet Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Dizimizde sekiz kişi ön planda yer alırken onlardan ziyade yan rollerde başarılı bir şekilde oyunculuklarını yaparlar. Oyuncu kadrosu; Berat Rüzgâr Özkan, Sıla Türkoğlu, Halil İbrahim Ceylan, Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Gülderen Güler, Engin Senkan ve Cankat Aydos.