Kanal 7 Dizisi Emanet Reytingler Konusunda Şaşırtıcı Bilgiler Geldi!

Kanal 7 Dizisi Emanet Reytingler Konusunda Şaşırtıcı Bilgiler Geldi!

Emanet dizisi Kanal 7 için şaşırtıcı reytingler gelmeye başladı. Emanet dizisi için detaylı bilgiler konumuzda paylaşıldı.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan oldukça hikayesiyle ve oyuncularıyla kendilerini etkileyen yapım olan Emanet beklenmedik şekilde ayakta kalmayı başarıyor. Bütçeli Türk yapımlara kafa tutan dizi oldukça kendinden emin bir şekilde devam ediyor. Son zamanlarda olmasıyla birlikte izleyiciler diziyi keşfetmeye başladı. Yapılan keşfetmede sonrasında kitle kazanmaya ve tavsiye edilmeye devam ediyor. Emanet dizisinde neler oluyor? Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Emanet Dizisinde Neler Oluyor?

Emanet dizisinde Seher ve Yaman izleyicilerinin istediği olay oldu artık düğün gerçekleşti. Yaptığı bölümlerle birlikte oldukça istenilen konuydu. Dizide yer alan konularla birlikte düğün gerçekleşmeyeceği yönünde adımlar atılmıştı. Bu durum sebebiyle oldukça izleyiciyi kendine adapte etmeyi başardı. Bu tür sahnelerle olmakla beraber izleyiciler tarafından tavsiyeler verilmesiyle reyting yükselmelerine neden olduğu görülüyor. Bu durum karşısında aynı hikayeyi bozmadan devam ederse ilerde daha yukarı seviyelerde çıkacağını görebiliriz.

Kanal 7 ekranlarında farklı hikayeler işlenmeye devam ediyordu. İzleyiciyi belli yapımlarla oldukça iz bırakan yapımları da mevcuttu. Geçmişte yer alan Kalp Gözü yapımı belli bir neslin bilmesi normaldir. Nesile yönelik yapılan diziler de akılda kalıcı bir şekilde ilerliyor. Hint dizileri getirmesiyle birlikte oldukça büyük kitle kazanmıştı. Hint yapımlarını Türkiye’ye kazandıran yapım olarak Kanal 7 olarak bilinmektedir.

Yeni girişimlerinde tanınmamış oyuncuları katarak ve farklı hikayeleri baz olarak ilerliyor. Bu durum karşısında reyting mücadelesine başarılı olduğu da gözüküyor. Diğer Türk yapımları üst seviyede oyuncularla anlaştığı için hikayeleri de farklı oluyor. Yüksek bütçe ayrılsa dahi istenileni veremediğin de kısa süre içerisinde yayından kaldırabiliyor. Hatta dizi 2.ayı doldurmadan anında kaldırma işlemleri de olabiliyor. Bu durum hem maliyet hem de oyuncular tarafından kötü durum olarak gözükebiliyor. Emanet dizisi de kendi çizgisinde ilerleyerek hareket ediyor. Bu sayede izleyicisini bozmadan hareket ediyor.

Emanet Dizi Oyuncuları Kimdir?

Emanet dizi oyuncuları Sıla Türkoğlu, Halil İbrahim Ceylan, Melih Özkaya, Güldüren Güler, Gülay Özdem, Tolga Pancaroğlu, Volkan Yıldırım gibi oyuncular yer almaktadır. Yayınlanan dizide her bölümü ayrı olarak izleniyor. Son zamanlarda çıkış yapan diziler arasına girmeye başarmış durumda gözüküyor.