Kalp Yarası Senaristi Yaptı Yapacağını Gene! Kalp Yarası Hayranlarından Gecikmeyen Tepki!

Kalp Yarası Senaristi Yaptı Yapacağını Gene! Kalp Yarası Hayranlarından Gecikmeyen Tepki!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi duygusal sahneler ile ön plana çıkmayı başardı. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Kalp Yarası dizisi reytinglerde düşüş yaşasa da ekrana getirdikleri sahneler ile kemik izleyici kadrosunu bir hayli memnun etti. İşte haberin tüm detayları...

Kalp Yarası dizisinin yayınlanan son bölümünde Ayşe ile Ferit arasındaki sorunlar devam ediyor. Bu sorunlara rağmen izleyici dizinin yeni bölümünü meraklı bekliyor. 8 Kasım Pazartesi akşamı Kalp Yarası dizisinin 19. bölümü ekranlara gelecek. Ayşe hamile olmasına karşın Ferit ile sorunlar yaşamaya devam edecek.

Ayşe ve Ferit arasındaki sorunlar bitmiyor

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde Ayşe ve Ferit sorunları bir türlü aşamazken Hande ise planlarına kaldığı yerden devam edecek. Ayşe'nin rahatsızlanması ise bazı şeylerin değişmesine neden olacak. Kalp Yarası dizisinin kemik izleyici kadrosu ise Ayşe'nin bebeğini kaybetmemesi istiyor. Senarist dram, gerilim, aşk ve ters köşelerle heyecanlı sahneleri ekranları getirmeye devam ediyor.

İzleyicilerden senariste tepki gecikmedi

Kalp Yarası dizisi izleyici kadrosu dizinin senariste tepki göstererek Hande karakterinin ön plana çıktığını söyledi. Senaristin Hande karakterini dizide büyük önem vermesi eleştirilerin odağı oldu. Bunun dışında Ayşe ve Ferit arasında sürekli gerilimin yaşanması da izleyicileri bir hayli rahatsız ediyor. Senaristler ise Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde de Ferit ve Ayşe arasındaki anlaşmazlığı arttırıyor. Bu durumda Ayşe ve Ferit'i mutlu görmek isteyen izleyicileri de bir hayli rahatsız etti. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bir önceki bölümü ise izleyici tarafından heyecanlı bulunmadı. Bundan dolayı dizi severler Kalp Yarası dizisinin yeni bölüm fragmanını izleyerek neler olacağını merak ediyor.