Kalp Yarası Dizsinden Son Dakika Gölü Geldi! Kalp Yarası Dizisi Final Kararından vaz mı geçti .

Kalp Yarası Dizsinden Son Dakika Gölü Geldi! Kalp Yarası Dizisi Final Kararından vaz mı geçti .

Kalp Yarası için reytinglerden ötürü final yapacak deniyordu. Dizinin az izlenmesiyle beraber ortaya atılan final iddialarına ilişkin farklı gelişmeler yaşandı. Peki ATV'de Kalp Yarası dizisi ne zaman final yapacak? Merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Bu sefer dizi izleyicileri büyük mutluluk yaşadı.

Kalp Yarası dizisi için final iddiaları ortaya atılıyordu. Özellikle de ATV dizileriyle kıyaslanır ise Kalp Yarası'nın izlenme oranları çok düşük kalmaktaydı. Hal böyle olunca dizi için en kısa sürede final kararı verili diye düşünülüyordu. Ancak ortaya çıkan bir detayla beraber reytinglerin arttığı haberi geldi. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolünü paylaştığı dizide neler yaşandı? Tüm gelişmelerin tersine dönebileceği bir anla karşılaştık. Oyuncuların gözü dizide olacak.

Kalp Yarası Reytingleri Arttı

Kalp Yarası'nın reytinglerinde yükseliş yaşandı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde 10. sırada olduğu görüldü. AB ve ABC1 gruplarında ilk 10'a giremese de total sıralaması bir nebze sevindirdi. Her bölüm reytinglerin kademe kademe azaldığı görülüyordu. Son bölümle birlikte herkes şaşırdı.

Dizinin Finali İptal mi Oldu?

Dizi için verilmesi planlanan final kararının şimdilik askıya alınacağı düşünülüyor. ATV, henüz acele etme taraftarı değil. Ancak reytingler bu seyirde devam ederse birkaç hafta içerisinde ani karar verilebilir. Dolayısıyla Kalp Yarası dizisi hala diken üstünde duruyor. Bu durumdan kurtulmasının tek yolu ise reytinglerinin artması.