Kalp Yarası Dizisinin Yeni Bölünde Neler Olacak? Ayşe ve Hande Köşeye Sıkıştı!

Kalp Yarası Dizisinin Yeni Bölünde Neler Olacak? Ayşe ve Hande Köşeye Sıkıştı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi 4. bölümü ile ekranlara gelecek. Süreç film ‘in üstlendiği ve yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın yaptığı dizinin senaryosu Mahir Erol, Sema Ali Erol ve Türküler Özgül Akad'ın kaleminden çıktı.

Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerinde toplayan Kalp Yarası dizisi 26 Temmuz Pazartesi akşamı 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Selcen Efe karakterine Savaşçı dizisinde hayat veren Serenay Aktaş konuk oyuncu olarak Kalp Yarası dizisine katıldı.

Ayrıca kalp Yarası dizisinin çekimleri Antakya'da devam ediyor. Yayınlanan ilk 3 bölümü yoğun beğeni toplayan dizi, bayram haftası nedeniyle pazartesi günü kolaj bölümüyle ekranlara geldi. İzleyici dizinin 4. yeni bölümünü merakla bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası dizisi 4, bölümünü 26 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlayacak.

Baha ve Hande intikam mı alacak?

Baha ve Hande intikam mı alacak? Dizinin yeni bölümünde Baha, Ayşe'yi kurtarmaya çalışıyor. Bu esnada yaraladığı genç ölünce Baha’nın başı derde giriyor. Ayşe’yi kurtarmak için adam yaralayan Baha cezaevinde Ayşen evlendiğini duyunca hayatının şokunu yaşar. Ayşe ise Baha’nın durumunu öğrenince büyük üzüntü ile karşı karşıya kalır.

Ayrıca Ferit’e karşı duygularının da yoğunlaştığını fark eden Ayşe çıkmaza sürüklenir. Ferit’in de Hande’ye karşı bir şeyler hissettiğini düşünerek ikilemde kalır. Ardından Hatay’a gelen beklenmedik misafir işleri bir hale karıştırır. Yaman ise babasının ölümüne seyirci kalarak hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünür.

Hande ve Yaman arasında sular durulmuyor

Hande ve Yaman arasında sular durulmuyor. Hande tarafından hor görülen Yaman yeni bir hayatın kapılarını aralamaya karar verir. Antakya’ya gelen misafirin peşine düşen Ayşe ve Hande çok önemli bilgilere ulaşır. Bunun dışında tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalan Hande tüm dengeleri değiştirmek için bir oyun oynar. Kalp Yarası dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.