Kalp Yarası Dizisinin Senaristi Yeni Bir Karar Aldı! Kalp Yarası Dizinin Senaryosu Değişiyor..

Kalp Yarası Dizisinin Senaristi Yeni Bir Karar Aldı! Kalp Yarası Dizinin Senaryosu Değişiyor..

ATV ekranında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi yayınlandığı günden bu yana çok iyi reytingler elde etti. Kalp Yarası dizisi dikkat çeken hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başardı.

Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan’ın başrolleri paylaştığı Kalp Yarası dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Ferit ve Ayşe karakterlerinin uyumu ise izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Bunun dışında Ayşe ile Ferit arasında yaşanan ayrılık rüzgarları ise izleyicileri harekete geçirdi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümde yaşanacak olan gelişmeler, dizi severleri şimdiden heyecanlandırdı. Kalp Yarası dizisinin 16. bölüm 2. Fragmanı ise çok rağbet gördü.

Kalp Yarası dizisinin fragmanı gündem oldu

Dizi severler Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde Ferit ve Ayşe karakterlerinin daha uyumlu olmasını istiyor. Ferit ve Ayşe arasında yaşanan uyumsuzluk dizi severleri şimdiden rahatsız etti. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada gündem olan Kalp Yarası dizisi yeni bölüm fragmanı ile çok konuşuldu. Senaristler Ayşe karakterinin hamilelik dönemine gireceğini açıklayarak, izleyicilerin yüzünü güldürdü. 18 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Kalp Yarası dizisi şimdiden merak söz konusu oldu.