Kalp Yarası Dizisinin Hikayesi Değişti! Kalp Yarası Dizisi Finale Gidiyor

Kalp Yarası Dizisinin Hikayesi Değişti! Kalp Yarası Dizisi Finale Gidiyor

Kalp Yarası dizisi için kritik bir hamle yapılacak. Dizinin final yapması ve ekranlara veda etmesi gündemde. Çünkü eskisi kadar izlenmiyor. Reytinglerde düşüş yaşayan ATV dizisi, ne yapacak? Yasak Elma ve Üç Kuruş gibi dizilerin varlığına dayanamıyor. Kalp Yarası hikayesi de iyice bozuldu deniyor.

Kalp Yarası dizisi, ekrana geldiği ilk zamanlarda daha çok izlenmekteydi. Ancak zaman içerisinde reytinglerini kaybetti. Nedenine gelecek olursak Yasak Elma dizisi ile büyük rekabet içerisindeydi. Şimdi ise Show TV'de Üç Kuruş dizisi de başlayınca işler iyice zora girdi. Kalp Yarası'nın eski şansı neredeyse kalmadı. ATV dizisinin nasıl bir karar alarak yoluna devam edeceği merak ediliyor. Ancak bir yandan da hikayesinin sık sık eleştiriye maruz kaldığını söyleyelim.

Kalp Yarası Final Yapacak mı?

Kalp Yarası dizisinin final kararı almadığı belirtildi. Ancak önümüzdeki haftalarda bizzat ATV tarafından bu kararın verileceği vurgulanıyor. Dizinin gidişatına bakacak olursak hikayeler birbirine karışmış vaziyette. Pek çok izleyici sanki Esra Erol ya da Müge Anlı izlediğini aktarıyor. Dizinin hikayesi izleyicileri boğmaya başladı.

Sultan Alparslan ve Üç Kuruş Başlıyor

Sultan Alparslan dizisinin başlamasıyla beraber reytingler iyice bölünecek. Üç Kuruş dizisi tüm dengeleri alt üst etmiş vaziyette. Bu iki dizinin yanına bir de Yasak Elma eklenince Kalp Yarası'nın çok bir şansı kalmıyor.