Kalp Yarası Dizisine Final Yolu Gözüktü! Kalp Yarası Ayakta Kalabilmek İçin Yeni Kararlar Alıyor!

Kalp Yarası Dizisine Final Yolu Gözüktü! Kalp Yarası Ayakta Kalabilmek İçin Yeni Kararlar Alıyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası isimli dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı elde etmişti. Pazartesi akşamlarına damga vuran Kalp Yarası dizisi rakiplerinin ekranlara gelmesinin ardından reytinglerde sıkıntılı bir süreç yaşadı. İzleyiciler kalp Yarası isimli dizinin bitip bitmeyeceğini merak ediyor. İşte haberin Tüm detayları...

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan ikilisinin başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicileri şaşkına çevirdi. Dizinin 22. bölümü 29 Kasım Pazartesi akşamları izleyicinin beğenisine sunulacak. Dizi severlerin merakını arttırmak için Kalp Yarası isimli dizi fragmanlarını da paylaştı. Yağmur Tanrısevsin’in hayat verdiği Ayşe karakterinin alacağı bir karar ise gündeme damga vurdu. Ayrıca Kalp Yarası dizisine katılacak olan yeni bir isim ise heyecanı daha da artırmaya hazırlanıyor.

Ayşe, İstanbul’a tekrardan dönme kararı aldı

İştar Gökseven’in Kalp Yarası isimli diziyi 22 bölümünde dahil olacağı ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Şahin karakterine hayat verecek. Ayşe'nin dedesi Şahin, Kalp Yarası isimli dizide büyük bir değişime neden olacak. Alınan bilgiler neticesinde Ayşe ilk zamanlarda dedesine kabul etmeyecek. Ardından Ayşe'nin alacağı ayrılık kararı ise herkesi şaşırtacak. Kimsenin beklemediği bir şeyi yapan Ayşe düğümü çözerek İstanbul'a geri dönüp zor bir karar aşamasına gelecek. Bunun ardından Ayşe’nin kararı ile Ferit’in ne cevap vereceği de merak söz konusu oldu. İki aşığın yolları tekrardan ayrılıyor mu?

Kalp Yarası dizisi artık İstanbul’da mı çekilecek?

Antakya'da çekimleri devam eden Kalp Yarası isimli dizi 22 bölümünde bu iki konu ile de öne çıkacak. Yeni karakterlerinin diziye katılmasının ardından Ayşe'nin Ayrılık kararı da hikayenin farklı yönlere doğru gidebileceğini işaret ediyor. Senaristlerin İstanbul'da sahne yazıp yazmayacağım merak edilirken hikâye farklı bir atmosfere taşınacak. Kalp Yarası dizi severler dizinin gidişatını da merak ediyor. ATV ise dizinin reytinglerinin yükselmesini isterken senaryoda yeni adımlar atarak izleyiciyi tekrardan ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Kalp Yarası dizisi 29 Kasım Pazartesi akşamı 22 bölümü ile ekranlara gelecek.

Kaynak:Dizi Haberleri