Kalp Yarası Dizisinden Kavga Sonrası Ayrılık Geldi! Yıldız Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

Kalp Yarası Dizisinden Kavga Sonrası Ayrılık Geldi! Yıldız Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

ATV'de yayınlanan Kalp Yarası, final mücadelesi verirken bir yandan da oyuncu ayrılığıyla sarsıldı. Diziden ayrılan ünlü oyuncu hayranlarını üzdü. Hiç beklenmedik anda ekranlara veda ettiği görüldü. Peki Kalp Yarası dizisinden ayrılan oyuncunun ismi nedir? İşte Pazartesi günkü yeni bölümde yaşanacaklar...

Kalp Yarası dizisi yeni bölümünde önemli bir ayrılık yaşanacak. Başarılı isim, diziye katıldığı gibi ayrılıyor. Bu gelişmenin neden ise daha önce hikayede birkaç bölüm bulunacağına yönelik anlaşmasıydı. Ne anlaşıldıysa aynen öyle ilerliyor. ATV dizisindeki ayrılıkta hangi oyuncuya veda edeceğiz? Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolde oynadığı dizide usta oyuncu için dizi artık bitti.

Mahir Günşıray Veda Edecek

Adnan Sancakzade karakteri ile diziye katılan Mahir Günşıray, düğün esnasında bir anda yere yığılacak. Böylesine önemli bir anda hayatını kaybeden karakterin, dizinin enleri arasına gireceği tahmin ediliyor. Düğündekilerin olayı fark etmesiyle beraber olay bambaşka bir boyuta taşınacak. Karakterin Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölüm ile yayın hayatını sonlandırması beklenmekte.

Diziye Renk Kattı

Öte yandan dizide birkaç bölüm için bulunan Mahir Günşıray'ın önemli bir performans sergilediğini görüyoruz. Başarılı oyuncu dizideki rolünü en iyi şekilde canlandırdı. Şimdi ise ayrılık vakti geldi çattı ve Kalp Yarası'ndaki rolünü layıkıyla bitiriyor. Dizideki bu gelişmeler izleyicileri bir yandan duygulandırdı. Diğer yandan ise diziye başka hangi oyuncular katılacak merakla beklenilmekte. Eğer sizler de Kalp Yarası izliyorsanız Pazartesi akşamı olacakları kaçırmayın.