Kalp Yarası Dizisinden Ferit Karakteri Diziye Veda Ediyor! Ferit Karakterinin Yerine Öyle Bir Oyuncu Geliyor ki Şaşıracaksınız!

Kalp Yarası Dizisinden Ferit Karakteri Diziye Veda Ediyor! Ferit Karakterinin Yerine Öyle Bir Oyuncu Geliyor ki Şaşıracaksınız!

Yaz sezonunda ekranlarda olan Kalp Yarası dizisi kış sezonunda da devam ediyor. Diziden aniden ünlü oyuncu ayrılma kararı aldı. Onun yerine ise başka bir ünlü oyuncu dahil oldu. Diziye katılan ve ayrılan ünlüler kimlerdir?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kalp Yarası isimli dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası isimli diziye bomba gibi bir transfer geliyor. Ayrıca diziye dahil olacak olan karakterin ise her şeyi altüst edeceği söylenirken Ferit karakterinin de pabucunun dama atılacağı iddia ediliyor.

Yaz sezonunda ekranlara gelen Kalp Yarası isimli dizi rakiplerini sollayarak reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Kalp Yarası isimli dizi şu ana kadar 14 bölümü geride bıraktı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Kalp Yarası isimli dizinin başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan bulunuyor.

Diziye hangi oyuncu dahil olacak?

İki köklü ailenin bitmek bilmeyen çatışmasını konu alan Kalp Yarası isimli dizi Ferit ve Ayşe'nin aşk hikayesini anlatıyor. Konusu ve hikayesi ile seyircinin kısa sürede gönlünü kazanan dizi, yeni bir transferin geldiğini açıkladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Bora Cengiz'in Kalp Yarası isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Oyunculuğa 2008 yılında Peri Masalı isimli dizisi ile başlayan Bora Cengiz Türkan, Kavak Yelleri, Çilek Kokusu, Yedi Güzel Adam, Bodrum Masalı ve Ramo gibi başarılı yapımlarda rol aldı. En son Alev Alev dizisinde ekranlara gelen oyuncu şimdi de ATV’nin reyting rekorları kıran Kalp Yarası isimli dizide ekranlara dönme kararı aldı.

17. bölüm ile birlikte diziye dahil olacak olan Bora Cengiz'in hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun Ayşe karakteri ile yakınlaşacak ortaya çıktı. Hatta bundan dolayı Ferit karakterinin de geri planda olacağı söyleniyor. Ferit ve Ayşe aşkı bunun üstesinden gelecek mi?