Kalp Yarası Dizisinde Ortalığı Karıştıracak Olay! Kalp Yarası Dizisi İzleyicileri Şoka Soktu!

Kalp Yarası Dizisinde Ortalığı Karıştıracak Olay! Kalp Yarası Dizisi İzleyicileri Şoka Soktu!

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kalp Yarası dizisi 15 bölümü geride bıraktı. Pazartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin hikayesi ve konusu d çok beğenildi.

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan ikilisinin uyumu da dizinin performansını bir hayli arttırdı.

Dizinin izleyicileri ise senaristler konusunda dertlerini dile getirdi. Hikâyenin istedikleri gibi ilerlemediğini söyleyen dizi severler Ferit ile Ayşe ayrılığından rahatsız olduğunu açıkladı. Ayrıca bu iki karakterin bir türlü mutlu olmaması da izleyicileri bir hayli rahatsız etti.

Kalp yarası dizisi izleyicilerden sert tepki aldı!

Kalp Yarası dizisinin son bölümünde Ferit ile Ayşe aşkında olumlu bir ilerleme olmadı. Bunun dışında dizinin yeni bölümünü sıkıcı bulduklarını söyleyen kemik izleyici kadrosu, reytinglerde yaşanan düşüşün ise senaristlere bağlı olduğunu ifade etti. Kalp Yarası dizisi 15. bölümü ile tüm kişilerde daha önce birincilik elde etmişti. Fakat futbol maçının etkisi ile dizi reytinglerde de gerileme yaşadı. Alınan bilgiler neticesinde tüm kişilerde günü üçüncülükle tamamlayan Kalp Yarası dizisi, bu kategorilerde çok iyi performans sergiliyordu.

Ferit ve Ayşe ikilisi dizinin yayınlanan son bölümünde otomobil ile giderken yaşanan kaza alın etkilerin ortaya çıkması dikkatleri çekmeyi başardı. Dizi severler Ferit ile Ayşe karakterine ağırlık verilmesinden yana şikayetlerini dile getirdi. İkilinin sürekli mutsuzluk yaşamasından dolayı tepkilerini belirtti. Dizi hayranları düşük giren reytinglerin ise uyarı olduğunu söyledi. Ayrıca kim izleyiciler Hande karakterini sahnelerinin azaltılması gerektiğini belirtti. Diğer bir dizi hayranı ise dizinin saçmaladığını ve sürekli Ferit ve Ayşe karakterinin imkânsız aşk yaşadığını söyledi.