Kalp Yarası Dizisinde İzleyiciler Ünlü Oyuncunun Diziden Ayrılması İsteniyor!

Kalp Yarası Dizisinde İzleyiciler Ünlü Oyuncunun Diziden Ayrılması İsteniyor!

Reytinglerde umduğunu bulamayan Kalp Yarası dizisi, izleyicileri hayal kırıklığına uğratıyor. ATV'nin dikkat çeken yapımı için yeni bir karar verildi. Diziden ayrılması istenen oyuncu oynamaya devam edecek. Öte yandan sevilen bir karakterin Kalp Yarası'na veda edeceğini öğrendik. Dizi final yapacak mı?

Kalp Yarası dizisi, yakın zamanda final yapması beklenen diziler arasında yerini alıyor. Ancak tüm ihtimallere rağmen dizideki gelişmelerin sonu bir türlü gelmemekte. Haliyle izleyiciler de heyecanlı şekilde ATV dizisini takip ediyor. Peki Kalp Yarası dizisi için nasıl bir karar verilecek. Pek çok kişi ünlü oyuncunun diziden gidecek olmasına öfkeli. Onun yerine farklı bir ismin diziden ayrılması gerektiğini düşünüyor. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak?

Mahir Günşıray Veda Ediyor

Dizide Adnan Sancakzade olarak izlediğimiz Mahir Günşıray, en kısa sürede ekranlara veda edecek. Oyuncu için 26. bölümde diziye veda edeceği söyleniyor. Yani iki bölüm sonra kendisini bir daha bu dizide göremeyeceğiz.

Hande Diziden Ayrılacak mı?

Öte yandan Hande karakteri de dizide en çok tepki gören isimler arasında. İzleyicilerin sempatisini kazanamayan bu karakter de finalden önce ayrılabilir. Merve Çağıran'ın hayat verdiği karakterin geleceği de önümüzdeki haftalarda belli olacak. Henüz net bir gelişme yaşanmasa da ATV dizisinin en kısa sürede karar vereceğini biliyoruz. Dizinin final kararı açıklanır ise haber sitemizden öğrenebileceksiniz.