Kalp Yarası Dizisinde Herkesi Şoke Eden Ayrılık! Ünlü Oyuncunun Vedasına Son Saatler!

Kalp Yarası Dizisinde Herkesi Şoke Eden Ayrılık! Ünlü Oyuncunun Vedasına Son Saatler!

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde ünlü oyuncunun ayrılığına şahitlik edeceğiz. Başarılı ismin kısa süre içerisinde diziden ayrılması bekleniyor. Kalp Yarası final yapacak mı? ATV dizisindeki gelişmeler gözler önüne serilecek. Pek çok kişi dizinin nasıl bir seyir halinde olacağını araştırıyor. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinde oyuncu ayrılığı meydana gelecek. Bir süredir diziden ayrılacağı konuşulan ünlü isim ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacak. Dizideki o sahne herkesi derinden etkileyebilir. ATV'deki dizide reyting sıkıntısı yaşanmakta. Dolayısıyla dizinin hikayesi için pek çok yorum yapılıyor. Finale göre düzenlendiğine yönelik haberler dahi yapıldı. Peki gerçek tam olarak ne? Hangi oyuncu diziden ayrılacak?

Adnan Sancakzade Veda Ediyor!

Adnan karakterinin yakın zamanda öleceği vurgulandı. Dolayısıyla kendisinin son bölümünde Mahir Günşıray gibi bir ismin diziye vedasını izleyeceğiz. Başarılı oyuncunun dizide birkaç bölüm oynayacağı vurgulanmıştı. Dolayısıyla anlaşması sona erince diziden ayrılması normal karşılanıyor. Bir yandan da Kalp Yarası için bir karar verildi mi o merak edildi.

Kalp Yarası Final Yapacak mı?

Dizi için verilmiş bir final kararı henüz bulunmuyor. Ancak ATV yakın zamanda total, AB ve ABC1 reyting sonuçlarına göre kararını verecektir. Kanaldaki dizilerin çoğunluğu yüksek reyting aldığı için dizideki gelişmelerin sonuçlanması çok uzun sürmeyecektir. Önümüzdeki günlerde neleryaşanacak göreceğiz.