Kalp Yarası Dizisinde  Her Şey Alt Üst Oldu! Kalp Yarası Dizisinde Hande ve Ayşe Karşı Karşıya!

Kalp Yarası Dizisinde Her Şey Alt Üst Oldu! Kalp Yarası Dizisinde Hande ve Ayşe Karşı Karşıya!

Kalp Yarası dizisinde Ayşe'yi İntikam ateşi sardı. Oyuncu kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan, Toprak Can Adıgüzel ve Merve Çağıran gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 21. bölüm 2. fragmanı ekranlara geldi. İşte haberin tüm detayları...

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde Ayşe intikam için harekete geçti. Bunun ardından yeni bölümünde heyecanı kat kat arttıran fragman izle sosyal medyada da gündem oldu. Kalp Yarası dizisinin 21. bölüm 2. fragmanı yeni bölüme dair ipuçları yayınladı. Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kalp Yarası dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileri derinden sarstı. Ayşe'nin artık eskisi gibi olmadığı ve gözünü kararttı fragmanını ardından Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü de izleyici tarafından merak söz konusu oldu. Dizi severler Kalp Yarası dizisinin 21. bölümüne dair ipuçları merakla bekliyor.

Ferit, Ayşe’yi korumak için adım attı

Dizinin 21 bölümünde Ayşe yaşadığı travmanın etkisi ile zor zamanlar geçiriyor. Bunun ardından harekete geçen Ferit ise karısına korumak için Mirza ve Hande'yi takibe alma kararı aldı. Ayşe'nin başına gelen felaketin sebebini öğrendiğinde ise hesap sormak için harekete geçerek duyduklarına inanamaz.

Hande ve Ayşe bir defa daha karşı karşıya

Vedia'nın teyzesi olduğu öğrenen Yaman ise beklemediği bir gerçekle yüzleşerek ne yaptığını bilemez. İhanete uğrayan Azade ise bir çıkmaza sürüklenir. Bunun ardından Adnan'ı yola getirmenin yolunu bulan Azade elinden gelen her şeyi yapar. Fakat bu plan ve oyun ikisinde beklemedikleri bir durumu ortaya çıkararak gidişatı değiştirir. Ferit’in yaptığı hamle ile köşeye sıkışan Hande ise intikam ateşiyle yanıp tutuşan Ayşe'nin elinden kurtulamaz. Bu gelişmeler ile birlikte Kalp Yarası dizisinin 21. bölümünde neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Hande ve Ayşe karşılaşmasında neler olacak olacak? Hande, Ayşe'den kurtulabilecek mi? Ferit karısını korumak için ne gibi önlemler alacak? Kalp Yarası dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.