Kalp Yarası Dizisi Oyuncusu Bebeğini Düşürdü! Kalp Yarası Dizisinden Tepki Çeken Hareket

Kalp Yarası Dizisi Oyuncusu Bebeğini Düşürdü! Kalp Yarası Dizisinden Tepki Çeken Hareket

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Kalp Yarası dizi hayranları Ayşe ve Ferit’in ayrılıklarını şahit olmaya devam ediyor. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisi 19 bölümü geride bırakmayı başardı. İşte haberin tüm detayları...

Pazartesi günleri ekranlara gelen Kalp Yarası dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Yasak Elma, Üç Kuruş ve son olarak da Alparslan dizisi Kalp Yarası dizisinin rakipleri arasında yer alıyor. ATV izleyicileri ekranda tutmak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kalp Yarası dizisi konusu ve hikayesi dışında oyuncu kadrosu ile de yoğun ilgi yaz döneminden bu yana ekranlarda olan dizi, izleyicilerini desteği ile yoluna devam ediyor. Dizi hayranları Ayşe ve Ferit’in güzel ve mutlu anlarını görmek istediklerini sosyal medyadan fakat dizinin yeni bölümünde Ayşe ve Ferit’in acı dolu anları ekranlara geldi. Kalp Yarası dizisinin 20. bölüm fragmanında da acı dolu gelişmeler yaşanıyor. Ayşe'nin acı dolu günlerinde Ferit elinden gelen her şeyi yapıyor. İzleyici artık ikilinin mutlu olmasını istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyen dizi severler, bu durumdan mutlu olmadıklarını söylüyor.

Ayşe ve bebeği kurtulacak mı?

15 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinin 20. yeni bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. Dizi severler Ayşe ve bebeğinin kurtulması istiyor. Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdi Ayşe karakterinin hayata tutunacağı ortaya çıktı. Bundan dolayı senaristler Ayşe karakteri için bir çıkış yolu yazdı. Ferit ve Ayşe’nin bebeklerinin yaşayıp yaşayamayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Senaristlerin ne karar verdiği ise henüz bilinmezken izleyicilerde bebeğin yaşaması istiyor. Hatta kimi isteyici senaristlerin başka bir hikaye yönelmesi tarımda reytinglerinde düşeceğini söylüyor. Ondan dolayı izleyiciler bebeğin yaşaması gerektiğini belirtti. Kalp Yarası 20. bölümden ilk fragmanı ise yoğun ilgi gördü.