Euro 37,02 %0,04
Dolar 34,23 %0,05
Sterlin 44,38 %-0,15
Altın 3.015 %0,79

Kalp Yarası Dizisi Hüzne Boğuldu! Göz Yaşlarını Tutamadılar!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Bu akşam 20. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak söz konusu oldu. Dizi severler Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünü merakla beklediklerini dile getirdi. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Kalp Yarası Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Yer Yerinden Oynadı!
Google News

20. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisinin yeni bölümünde Ferit'in aldığı karar herkesi şaşkınlığa uğratacak. Bunun ardından bu karar Sancakzade ve Ayşe'yi de derinden etkileyecek. Ferit ise kararının arkasında durmaya devam edecek. Kalp Yarası dizisinin önceki bölümünde zehirlenen Ayşe'nin hayatı riske girdi. Bu olayın ardından zor bir seçim aşamasına gelen Ferit yeni bir karar aldı.

Ferit’in seçimi Ayşe'yi kahretse de bu karar Ayşe dışında Sancakzade konağını da bir hayli etkileyecek. Ayşe ve Sancakzade konağı bu karar karşısında büyük bir üzüntü yaşayacak. Sancakzade ailesinden intikam almanın mutluluğunu yaşayan Hande yeni planlar ile gündeme geldi. Hande bu defa en yakın arkadaşı Betül'ü hedefine koyarak yeni kararlar alıyor. Sancakzade ailesinden İntikam almanın gururunu yaşayan Hande bu defa Betül ve Yaman'ı ayırmak için her şeyi göze aldı.

Kalp Yarası dizisinde izleyicileri neler bekliyor?

Azade ise aldatıldığını gözleri ile görüyor. Bunun ardından Adnan’a yeni bir sürpriz yaparak bir şeyleri anladığını açıklayan Azade üzüntüsünü gizleyemez. Dizi severler Azade’nin hazırladığı sürpriz karşısında Adnan'ın neler beklediğini merak ediyor. Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan ikilisinin başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Reytingleri ilerleyen bölümlerde düşük gelen dizinin bu hafta nasıl sonuçlar alacağı ise merak ediliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile bir süre dikkatleri üzerine çeken Kalp Yarası dizisinin yapımcılığını İsmail Gündoğdu ve Ali Gündoğdu üstleniyor. Yıldız Hülya Bilban yönetmen koltuğunda oturduğu Kalp Yarası dizisinin genel koordinatörlüğünü Arzu Eğmir üstlendi. Senaryosunun Mahir Erol, Sema Ali Erol ve Türküler Özgül Akad'a ait olduğu Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Şenay Gürler, Toprak Can Adıgüzel, Meltem Gülenç, Mahir Günşiray, Rıza Akın, İnanç Konukçu, Yonca Şahinbaş, Burçin Abdullah, Bora Cengiz, Zehra Yılmaz, Melih Çardak ve Kemal Burak Alper in oyuncu kadrosunda yer aldığı Kalp Yarası dizisi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

<