Kalp Yarası Dizisi Final Yapmak Yerine Farklı Yol Çizdi! Kalp Yarası Dizisinde Resmen Deprem Oldu!

Kalp Yarası Dizisi Final Yapmak Yerine Farklı Yol Çizdi! Kalp Yarası Dizisinde Resmen Deprem Oldu!

ATV'de ekrana gelen Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü ekrana geldi. Dizideki gelişmelere bakacak olursak final kararı iptal edilmişe benziyor. Çünkü oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler yaşanacak. Diziye oyuncu mu katılacak yoksa diziden oyuncu mu ayrılacak? Kalp Yarası'nın yeni bölüm fragmanı ekrana geliyor.

Kalp Yarası dizisinin final yapması bekleniyordu. ATV dizisinin artık yayın hayatına devam etmeyeceği düşünülse de yaşanan gelişmeler bizlere yeni bir ihtimali gösterdi. Kalp Yarası, düşük reytingleri ile kanalda daha fazla yayınlanacak mı merak ediliyor. Şimdilik dizinin final ihtimali devam ediyor fakat şu sıralar ortaya çıkan bir detay kafaları karıştırmakta. Oyuncu kadrosunun değişmesiyle beraber dizi devam kararı mı aldı? Diziden ayrılacak isim ortaya çıktı. Başrol karakterinin sözleşmesi sona erdi.

Mahir Günşıray Diziden Ayrılıyor!

Adnan karakterine hayat veren Mahir Günşıray, diziyle olan bağlantısını kesiyor. Ünlü oyuncunun ayrılık nedeni ise oldukça açık. Dizi ile belirli bir bölümde anlaştılar. Hal böyle olunca oyuncunun ekranlara veda edeceği gelişmesi yaşandı. Fakat dizi için final yapacak deniyordu. Final iddiaları askıya mı alındı yoksa gerçekten de dizi bitecek mi?

Final Açıklaması Gelmedi

ATV'den yapımla ilgili resmi final açıklaması gelmiş değil. Dolayısıyla total reytingler haricinde kötü sonuçlar alan dizinin hala bir umudu var. Bunu en iyi şekilde değerlendirdiği takdirde yayın hayatıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir. Başrol karakter ayrılığından sonra diziye kim katılacak merakla bekleniyor. Mahir Günşıray'ın yerini alacak kişi yakında belli olacaktır.