Kağıt Ev Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu! Yeni Oyuncuların İsimleri Açıklandı!

Kağıt Ev Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu! Yeni Oyuncuların İsimleri Açıklandı!

Star TV'de yayınlanması planlanan dizisinin ayrıntıları gelmeye başladı. Konusu gereği seyircileri ekranlara kilitleyecekmiş gibi duruyor. Kağıt Ev konusu nedir? Kağıt Ev ne zaman başlama tarihi ne zaman? Kağıt Ev oyuncuları kimler?

Star TV’de yayın hayatına yeni başlayacak olan Kağıt Ev isimli dizi hakkında resmi bilgiler yayılmaya başlandı. Özellikle başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı oyuncuların yer alması oldukça fazla dikkat çekti. Peki Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kimler? Kağıt Ev Dizisi konusu ne?

Kağıt Ev Dizisinin Konusu ve Başlama Tarihi!

O3 Medya isimli şirketin yapımcılığını üstlendiği bilinen dizinin Yönetmenliğini usta Şenol Sönmez üstlenirken oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur gibi profesyonel isimler yer alıyor. Dizi yeni olduğu için henüz çalışmalara yeni başlandı. Seyircinin tepkisini çok hızlı bir şekilde çeken oyuncu kadrosu okuma adlı provalara devam ederken Nisan ayının başlarında Star TV’de yayın hayatına başlaması bekleniyor. Dizinin başrollerinden ziyade diğer karakterleri ve konusu hakkında kesin bir bilgi yayınlanmadı. Yakın tarihte başlayacağından dolayı kısa süre içerisinde detayların da yayınlanacağı beklenmekte.

Kağıt Ev Oyuncuları Kimlerdir?

Özellikle başrolleriyle dikkat çeken dizi ilgi ve heyecanı daha da arttırdı. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu’nun yan yana gelmesiyle birlikte oyuncu kadrosu net bir hal almaya başladı. Behzat Ç ve Çocukluk dizilerinden sonra tekrardan kendisini kanıtlamayı hedefleyen başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlundan seyirci çok yüksek bir performans beklemekte. Şu ana kadar net, kesin olarak bütün isimler açıklanmasa da Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur gibi isimlerin yer alacağı kesinleşti.