Kağıt Ev Dizisi Reytingleri Neden Düştü Belli Oldu! Dizinin Süresi Uzun, Müzikleri Fazla!

Kağıt Ev Dizisi Reytingleri Neden Düştü Belli Oldu! Dizinin Süresi Uzun, Müzikleri Fazla!

Kağıt Ev dizisinin yeni bölümleri eskisi kadar tat vermiyor. Diziyi izleyenler eksik yönlerini bir bir sıraladı. Dizinin süresi oldukça fazla ve bu durum izleyicinin diziden daha az keyif almasına neden oluyor. Kağıt ev dizisinin reytingleri neden düşük?

Kağıt Ev dizisi, Star TV'de ekrana geldiği günden bu yana çok sevildi. Ancak zaman içerisinde dizinin eski havasının kalmadığı görülüyor. Dizide meydana gelen olaylara ve geçiş anlarına baktığımızda değişim yaşandığı açık bir şekilde belli olmakta. Ayrıca dizinin yeni bölümleriyle ilgili bazı eleştiriler almakta. Peki Kağıt Ev dizisindeki değişimin nedeni ne? Dizi nasıl değişti? İşte detaylarıyla beraber Kağıt Ev dizisi reytingleri neden düştü yanıtı sizlerle...

Kağıt Ev Dizisinin Süresi Çok Uzun!

Kağıt Ev bölümlerinin süre bakımından fazla olması nedeniyle bölümlerin doldurulması adına çok fazla bakışma sahnesinin yer aldığı belirtildi. Bu da dizinin akışını bozuyor. Diziyi heyecanlı kılan şeyin senaryosu olduğu belirtiliyor. Ancak senaryoyu bu kadar fazla uzatmak izleyiciyi sıkıyor. Dizinin reytinglerindeki düşüşün temel nedeni de buna bağlanmakta. Sırf yayın süresi dolacak diye alınan bu karar pek de iç açıcı değil. İzleyiciler bu durumdan şikayetçi. Sosyal medyada da bazı sahnelerin gereksiz uzatıldığı söyleniyor. 

Kağıt Ev Dizisinde Her Sahnede Müzik Var!

Diziyle ilgili bir başka eleştirilen konu ise müzikli sahnelerin fazla olması. Senaryoya daha az yük bindirmek ve süreyi doldurma amaçlı olduğu düşünülen bu müzikler bir zaman sonra can sıkıcı olabiliyor. Kağıt Ev dizisinin bu yönden eksiği olduğu dile getirilmekte. Ancak uzun aralıklarla müzik çalınsa idi çok daha keyifli olabilirdi. Dizinin seyir zevkini bozan bu tarz durumlara dikkat edilecek mi bilinmiyor. Ancak bilinen bir şey var ki oda dizinin git gide eski havasından uzaklaştığı.

Kağıt Ev dizisi, yeni bölümü ile Star TV'de ekranlara gelecek. Başrollerde oynayan Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Tuvana Türkay'ın yeni bölümde göstereceği performans merak ediliyor. Üç başarılı ismin başrolü çok iyi bir şekilde göğüslediğini görmekteyiz. Dizinin yeni bölümlerinde bu eleştirilere dikkat edilir ise reytinglerde artış yaşanabilir. Bakalım dizide neler yaşanacak.